Головна » Статті » Рецепти


ЛИСТКОВІ БАКЛАЖАНИ: баклажаницибуля ріпчастапомідорикартоплясирмоцарелла.Беремо баклажани, ріжемо смужками по довжині, обсмажуємо з двох сторін. Ріжемо багато цибулі і обсмажуємо разом з помідорами, ріжемо кубиками моцарелу. Можна відварну картоплю використовувати, або пюре. Всі наші продукти ми перекладаємо шарами. Починаємо з баклажан: шар баклажанів, зверху цибулю з помідорами, потім картопля і сир моцарелла. Наступний шар знову баклажани, цибуля, картопля, моцарелла. Верхній шар повинен бути моцарелла.Відправляємо в духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з курки з корейською морквою: курячий окорочок або куряче філекорейська морква 200 гапельсин 1 штяйця 3-4 штсир твердий 150 гмайонез.Курку відварити і нарізати кубиками або соломкою. Яйця зварити круто і потерти на дрібній тертці. Апельсин очистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. Сир натерти на крупній тертці.Викладати салат шарами в наступній послідовності:1-й шар: курка2-й шар: майонез3-й шар: корейська морквина4-й шар: майонез5-й шар: апельсин6-й шар: майонез7-й шар: яйця8-й шар: майонез9-й шар: сиркурячий окорочок або куряче філекорейська морква 200 гапельсин 1 шт
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Колобок»: 2 свіжих огірка, 2 відварені картоплини,цибулина,200 р сиру,2 сирі морквини,300 г вареної ковбаси чи м'яса,6 яєць,2-3 зубчики часнику,майонез.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «ФЛАМІНГО»: консервована у власному соку горбуша 1 банку;курячі яйця 2 шт.;вершкове масло 100 гр.;відварна морква 2 шт.;плавлений сирок 2 гр.;зелена цибуля 4-5 шматочків;ріпчаста цибуля 1 шт. середнього розміру;майонез за смаком для заправки.Продукти моєму, яйця і моркву відварюємо, потім чистимо. Подрібнюємо яйця на дрібній, а моркву на великій тертці, кришимо зелений лук, розминаємо виделкою горбушу, ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо до золотистого відтінку на вершковому маслі (можна підсолити). Всі інгредієнти повинні знаходитися в різних купках. Не глибокий, але з широким дном салатник змащуємо майонезом, потім викладаємо шарами підготовлені інгредієнти в наступній...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з шинкою, індичкою і грибами: Шампіньйони – 200гШинка – 300гФіле індички – 300гЯйця – 4 шт.Огірки – 2-3 шт.Сир (твердий) – 150гФісташки смажені, очищені) – 70гПучок кропу, листя салатуСіль, чорний мелений перець, рослинне масло, майонез.Філе індички вимити, обсушити, натерти сіллю і чорним меленим перцем, скропити рослинним маслом, обгорнути фольгою і запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Готове філе індички охолодити, нарізати кубиками або соломкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці, фісташки подрібнити. Печериці вимити, обсушити, нарізати пластинками, обсмажити на рослинному маслі 7-10 хвилин, посолити, охолодити....
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «МИШКА»: Плавлені сирки 4шт.;часник 2 зубчики;морква по корейськи;майонез.Для прикраси: ковбаса варена,маслини,зелень.Сирки натерти на тертці. Часник пропустити через прес. Моркву дрібно порізати, все заправити майонезом. Прикрасити у вигляді мишки — див. фото.
Переглядів: 750
Рецепти | | Коментарі (0)

Паста з помідорами, базиліком і часником: 450 г помідорів-чері3 столових ложки оливкової оліїполовина червоної цибулини, дрібно нарубати1 столова ложка часнику в маслі1 столова ложка нарізаного чебрецю1 столова ложка нарізаного орегано1 чайна ложка пластівців червоного перцю1 чайна ложка цукру450 г локшини або спагетті1/4 склянки тертого пармезанубазилік.Нагрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник протягом 2 хвилин. Викладіть на сковороду всі спеції і зелень і обсмажуйте поки часник не почне ставати золотисто-коричневим, а потім додайте помідори і цукор. Добре перемішайте. Зменшіть вогонь і продовжуйте тримати на вогні....
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні закусочні кульки: плавлені сиркиморквумаслиниготові тарталеткичасникчорний перецьмайонез.Моркву промити і натерти на дрібній або середній тертці кому як зручно, смак цим не зіпсуєш. Так само чинимо з плавленими сирками . Часник дрібно нарізаємо або тиснемо через прес. Заправляємо все це масу майонезом, перчимо і все перемішуємо. Беремо готові тарталетки, благо зараз вони є в будь-якому магазині ів кожну тарталетку чайною ложкою викладаємо трохи начинки, кладемо маслину і зверху додаємо ще трохи сирної маси. Ложкою надаємо форму кульки і при бажанні прикрашаємо гілочкою зелені. Сирні кульки готові.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Курочка Ряба»: Куряче м'ясо ( варене )мариновані грибочкиогірок свіжий (маринований )яйцекукурудзаоливки (без кісточки ).Заправка :ложка рідкого майонезусік апельсинапів чайної лож. гранатового бальзамікозеленьпосолити за смаком.Все змішати і полити салат перед подачею.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «найсмачніший»: 0,5 кг. яловичини3-4 свіжих помідора2-3 маринованих огірка3-4 картоплини150гр. сирумайонезпучок петрушкисіль, перець.Яловичину варити в підсоленій воді 1,5-2 години щоб була м'якою. Картоплю відварити. Все нарізаємо кубиками й викладаємо шарами: яловичину, картопля, сіль, перець, майонез, огірки, сир, майонез, помідори, сіль, перець, майонез, трохи сиру і рубана петрушка! Можна, власне, у будь-якому порядку! Або навіть відразу змішати, якщо є салат збираєтеся відразу! Я віддаю перевагу його залишити шарами,-так краще зберігається!
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 531-540 541-550 551-560 561-570 571-580 ... 4691-4700 4701-4708