Салат з шинкою, індичкою і грибами: Шампіньйони – 200гШинка – 300гФіле індички – 300гЯйця – 4 шт.Огірки – 2-3 шт.Сир (твердий) – 150гФісташки смажені, очищені) – 70гПучок кропу, листя салатуСіль, чорний мелений перець, рослинне масло, майонез.Філе індички вимити, обсушити, натерти сіллю і чорним меленим перцем, скропити рослинним маслом, обгорнути фольгою і запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Готове філе індички охолодити, нарізати кубиками або соломкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці, фісташки подрібнити. Печериці вимити, обсушити, нарізати пластинками, обсмажити на рослинному маслі 7-10 хвилин, посолити, охолодити....