Салат з шинкою, індичкою і грибами: Шампіньйони – 200г Шинка – 300г Філе індички – 300г Яйця – 4 шт. Огірки – 2-3 шт. Сир (твердий) – 150г Фісташки смажені, очищені) – 70г Пучок кропу, листя салату Сіль, чорний мелений перець, рослинне масло, майонез. Філе індички вимити, обсушити, натерти сіллю і чорним меленим перцем, скропити рослинним маслом, обгорнути фольгою і запікати в нагрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Готове філе індички охолодити, нарізати кубиками або соломкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці, фісташки подрібнити. Печериці вимити, обсушити, нарізати пластинками, обсмажити на рослинному маслі 7-10 хвилин, посолити, охолодити. Огірки вимити, обсушити, нарізати кубиками, шинку нарізати кубиками. Сир натерти на дрібній тертці, кріп вимити, обсушити, дрібно нарізати. Листя салату вимити, добре обсушити. Салат викладати на блюдо шарами: 1. Листя салату (по колу) 2. Шинка, майонез 3. Гриби 4. Сир, майонез 5. Фісташки 6. Філе індички, майонез 7. Огірки (трохи посолити) 8. Яйця, майонез Зверху салат посипати нарізаною зеленню кропу, прикрасити по своєму смаку, салат прибрати на годину в холодильник.
|