Головна » Статті » Рецепти

ЛИСТКОВІ БАКЛАЖАНИ
ЛИСТКОВІ БАКЛАЖАНИ:

баклажани
цибуля ріпчаста
помідори
картопля
сир
моцарелла.

Беремо баклажани, ріжемо смужками по довжині, обсмажуємо з двох сторін. Ріжемо багато цибулі і обсмажуємо разом з помідорами, ріжемо кубиками моцарелу. Можна відварну картоплю використовувати, або пюре. Всі наші продукти ми перекладаємо шарами. Починаємо з баклажан: шар баклажанів, зверху цибулю з помідорами, потім картопля і сир моцарелла. Наступний шар знову баклажани, цибуля, картопля, моцарелла. Верхній шар повинен бути моцарелла.
Відправляємо в духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.

Просмотров: 646
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Заливний пиріг з грибами
Мандариновий мармелад
Фруктовий коктейль з апельсином і бананом (рецепт)
Мигдально-малинове печиво
Печиво «Арабіка»
Голландський салат з оселедцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: