САЛАТ З АПЕЛЬСИНАМИ І КРЕВЕТКАМИ: 1 невеликий качан салату айсберг або іншого листового салату,1 апельсин,10-15 відварених і очищених креветок,100 г м'якого сиру (фета, делизир, фетакса).Для заправки:100 г майонезу,сік одного апельсина,1-2 год л винного бальзамічного оцту,сіль, мелений перець.Листя салату крупно нарізати або нарвати руками. Апельсин очистити і вирізати м'якоть (без перегородок). Сир нарізати кубиками. Все змішати, додати креветки. Приготувати заправку: вичавити сік з апельсина, змішати з майонезом, оцтом, сіллю і перцем. Все гарненько перемішати. Заправити салат.Все! Дуже смачний салатик готовий! Залишилося тільки влаштуватися зручніше в улюблене крісло і насолоджуватися, без або...