Головна » Статті » Рецепти


Курячі котлети: Курячі грудки 2шт,батон,молоко,1 цибулина,70 гр свинячого сала, яйце.2 курячі грудки, скибочка черствого білої булки, розмоченої в молоці, 1 цибулину і шматочок (50-70гр) свіжого свинячого сала. Ці продукти двічі пропускаємо через м'ясорубку, солимо, додаємо одне яйце. Його краще заздалегідь збити до піни, ретельно вимішую фарш, ліпимо мокрими руками котлети, обвалюємо в борошні і смажимо на олії.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з тунця: 1 банку консервованого тунця;2 міцних помідора;1 свіжий огірочок;3 варених яйця;150-200 г майонезу, змішаного з подрібненим часником (1-2 зубчики);трохи зеленої цибулі і кропу.Помідори нарізати товстими кружечками. На них шарами викласти: 1 — розім'яту виделкою тунець + майонез; 2 — дрібно порізаний огірок + майонез; 3 — натерті на дрібній тертці яйця + майонез. Зверху посипати подрібненою зеленню.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

«Курчата в яйці»: яйцямайонезморквумаслини для вічко.Яйця зварити в круту. Гострим ножем відріжте верхню третину від кожного яйця і дістаньте жовток. Розімніть жовтки в миску і додайте трохи майонезу, повинна вийти маса як дуже густа сметана. Заповніть велику нижню частину кожного яйця (з допомогою чайної ложечки або складіть у пакет, обріжте куточок і видавлюйте — так швидше вийде). Накрийте «кришкою «- верхньою частиною яйця. Прикрасити крихітним трикутничком моркви, щоб кожне яйце було з дзьобиком і зробіть очі , використовуйте маслини для очей. Щоб яйця були стійкіші, знизу зрізати трохи білка, щоб плоска площадочка на дні утворилася. Остудити...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Коко Шанель»: куряче відварне м'ясо (краще філе) 400 гр.сир твердих сортів 250 гр.картопля (зварена в мундирі і очищений) 400 гр.помідори свіжі 400 гр.перець кольоровий болгарський (краще червоного кольору) 300 гр.будь-яке рослинне маслосік, віджатий з свіжого лимона в якості заправкисіль і мелений чорний перець додати за смакомлисти салату і зелень для прикраси.Відварене до готовності куряче м'ясо обробляємо на волокна. Невеликими кубиками ріжемо відварну картоплю. На тертці середнього розміру трьом сир.Болгарський перчик розрізаємо на тонкі смужки. Свіжі помідори ріжемо так само невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішуємо один з одним. Заправляємо сумішшю,...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат без майонезу: 2 курячих філе1 банку консервованої кукурудзи1 банку консервованої червоною квасолісередній зелений перець2 середніх помідора1 середня цибулинапетрушкаприправа для куркисоус1/3 ст. рослинного масла3 ст. л. оцту3 ст. л. гірчиці2 ст. л рідкого меду2 зубчики часнику ч. л. чебрецю.Філе промити і висушити, нарізати кубиками, посипати приправою. Покласти в холодильник на 60 хвилин, потім обсмажити. Кукурудзу і червону квасолю процідити. Зелений перець очистити, промити й нарізати великими кубиками. Помідори нарізати великими кубиками і злегка віджати сік. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Нарізати петрушку. Очистити і роздавити...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Яловичий бульйон з удоном: Для цього супу бульйон вариться на запечених кістках і овочах, виходить дуже насичений і яскравий смак. Удон — японська пшенична локшина.400 гр бульонной кістки300 гр м'якоті яловичини2 середні моркви2 середні цибулини1 паличка черешкової селерикілька гілочок петрушкисіль, чорний перець горошком,лавровий лист, трохи меленого чилірослинна олія3 порції локшини удон.Кость, моркву і цибулю помити, обсушити паперовим рушником, укласти у форму для запікання, змащену рослинним маслом. Запікати в духовці 45 хвилин при 220 С, моркву потрібно перевертати кожні 15 хвилин, кость один раз хвилин через 20. Потім всі овочі, кістки...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

МІМОЗА: Рибні консерви, банка 200 грам – горбуша, сайра;Морква 250 грам;Картопля 250 грам;Цибуля ріпчаста 100-150 грам;Яйця 4 штуки;Сир твердий 200 грам;Майонез, кілька столових ложок.
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат класний: 5 – 6 середніх картоплин400 грамів м'яса3 – 4 морквини300 грамів сирубанка (400 грамів) солоних грибів2 солоних огірка4 яйця1 цибулинарослинна оліямайонез.Візьміть м'ясо, краще, якщо це буде ніжна нежирна телятинка. Відваріть його, остудіть і наріжте дуже-дуже дрібно, а краще навіть — порубаєте або пропустіть через м'ясорубку. Яйця зваріть круто, очистіть їх і подрібніть в блендері. З грибочків найкраще взяти солоні рижики або грузді. Їх, так само як і цибуля, потрібно подрібнити в блендері. Гриби перемішайте з цибулею та олією і викладіть цей шар на велику тарілку. Зверху посипте тонким...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ З АПЕЛЬСИНАМИ І КРЕВЕТКАМИ: 1 невеликий качан салату айсберг або іншого листового салату,1 апельсин,10-15 відварених і очищених креветок,100 г м'якого сиру (фета, делизир, фетакса).Для заправки:100 г майонезу,сік одного апельсина,1-2 год л винного бальзамічного оцту,сіль, мелений перець.Листя салату крупно нарізати або нарвати руками. Апельсин очистити і вирізати м'якоть (без перегородок). Сир нарізати кубиками. Все змішати, додати креветки. Приготувати заправку: вичавити сік з апельсина, змішати з майонезом, оцтом, сіллю і перцем. Все гарненько перемішати. Заправити салат.Все! Дуже смачний салатик готовий! Залишилося тільки влаштуватися зручніше в улюблене крісло і насолоджуватися, без або...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Лісова поляна»: 1/2 кг курячої грудки,2 картоплі,1 цибулина,1 банку маринованих опеньків,твердий сир,пучок петрушки,рослинне масло,майонез.Варимо картоплю «в мундирі», очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Курячу грудку відварюємо, остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки. Беремо емальовану миску, ретельно змащуємо її стінки і дно рослинним маслом. Тепер викладаємо в миску гілки петрушки. Далі відкриваємо банку з опеньками і викладаємо половину наступний шар. Далі зверху викладаємо шар картоплі, потім шар з майонезу. Наступний шар буде з дрібно нарізаного ріпчастої цибулі. Далі йде шар з відвареної курки. Знову шар майонезу. На дрібній тертці натираємо сир і викладаємо...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 551-560 561-570 571-580 581-590 591-600 ... 4691-4700 4701-4708