Головна » Статті » Рецепти

Салат «Лісова поляна»
Салат «Лісова поляна»:

1/2 кг курячої грудки,
2 картоплі,
1 цибулина,
1 банку маринованих опеньків,
твердий сир,
пучок петрушки,
рослинне масло,
майонез.

Варимо картоплю «в мундирі», очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Курячу грудку відварюємо, остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки. Беремо емальовану миску, ретельно змащуємо її стінки і дно рослинним маслом. Тепер викладаємо в миску гілки петрушки. Далі відкриваємо банку з опеньками і викладаємо половину наступний шар. Далі зверху викладаємо шар картоплі, потім шар з майонезу. Наступний шар буде з дрібно нарізаного ріпчастої цибулі. Далі йде шар з відвареної курки. Знову шар майонезу. На дрібній тертці натираємо сир і викладаємо їм наступний шар.
Тепер повторюємо всі шари: петрушка, гриби, картопля, курка. Кожен шар не забуваємо чергувати з майонезом. Тепер накриваємо наш салат кришкою і відправляємо в холодильник на півгодини. Через це час виймаємо миску з холодильника, беремо ніж і акуратно відокремлюємо салат від стінок миски. Тепер ставимо миску на блюдо і акуратно знімаємо її. В ідеалі повинно вийти страва, схожа на зелену галявину з визирають з зелені грибочками.

Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: викладаємо, шар

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Кекси з чорницею і брусницею
Імбирне печиво
Гулаб-джамун
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Курячий суп із зеленим горошком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: