Салат класний: 5 – 6 середніх картоплин 400 грамів м'яса 3 – 4 морквини 300 грамів сиру банка (400 грамів) солоних грибів 2 солоних огірка 4 яйця 1 цибулина рослинна олія майонез. Візьміть м'ясо, краще, якщо це буде ніжна нежирна телятинка. Відваріть його, остудіть і наріжте дуже-дуже дрібно, а краще навіть — порубаєте або пропустіть через м'ясорубку. Яйця зваріть круто, очистіть їх і подрібніть в блендері. З грибочків найкраще взяти солоні рижики або грузді. Їх, так само як і цибуля, потрібно подрібнити в блендері. Гриби перемішайте з цибулею та олією і викладіть цей шар на велику тарілку. Зверху посипте тонким шаром сиру. Потім йдуть шари вареного м'яса, солоного огірка, який потрібно подрібнити до стану пюре, а поверх огірка — шар з яйця. Потім змащуємо салат майонезом. Потім йде шар вареним і дрібно подрібненої моркви, шар картоплі і знову майонез. Зверху посипте сиром і яйцем. Щоб салатик просочився, залиште його в холодильнику на кілька годин. Прикрасити «квітами» — смужки кр.перцю,тертий сир в центрі.
|