«Курчата в яйці»: яйця майонез моркву маслини для вічко. Яйця зварити в круту. Гострим ножем відріжте верхню третину від кожного яйця і дістаньте жовток. Розімніть жовтки в миску і додайте трохи майонезу, повинна вийти маса як дуже густа сметана. Заповніть велику нижню частину кожного яйця (з допомогою чайної ложечки або складіть у пакет, обріжте куточок і видавлюйте — так швидше вийде). Накрийте «кришкою «- верхньою частиною яйця. Прикрасити крихітним трикутничком моркви, щоб кожне яйце було з дзьобиком і зробіть очі , використовуйте маслини для очей. Щоб яйця були стійкіші, знизу зрізати трохи білка, щоб плоска площадочка на дні утворилася. Остудити протягом 30 хвилин перед подачею на стіл.
|