Головна » Статті » Рецепти

«Курчата в яйці»
«Курчата в яйці»:

яйця
майонез
моркву
маслини для вічко.

Яйця зварити в круту. Гострим ножем відріжте верхню третину від кожного яйця і дістаньте жовток. Розімніть жовтки в миску і додайте трохи майонезу, повинна вийти маса як дуже густа сметана. Заповніть велику нижню частину кожного яйця (з допомогою чайної ложечки або складіть у пакет, обріжте куточок і видавлюйте — так швидше вийде). Накрийте «кришкою «- верхньою частиною яйця. Прикрасити крихітним трикутничком моркви, щоб кожне яйце було з дзьобиком і зробіть очі , використовуйте маслини для очей. Щоб яйця були стійкіші, знизу зрізати трохи білка, щоб плоска площадочка на дні утворилася. Остудити протягом 30 хвилин перед подачею на стіл.

Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, кожного

Рекомендовані рецепти:

Буженина, приготована в рукаві
М'ятне печиво "Мохіто"
Домашній хліб з курагою
Філе курки, фаршироване ківі
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Запечена з картоплею свиняча рулька
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: