Салат «Коко Шанель»: куряче відварне м'ясо (краще філе) 400 гр. сир твердих сортів 250 гр. картопля (зварена в мундирі і очищений) 400 гр. помідори свіжі 400 гр. перець кольоровий болгарський (краще червоного кольору) 300 гр. будь-яке рослинне масло сік, віджатий з свіжого лимона в якості заправки сіль і мелений чорний перець додати за смаком листи салату і зелень для прикраси. Відварене до готовності куряче м'ясо обробляємо на волокна. Невеликими кубиками ріжемо відварну картоплю. На тертці середнього розміру трьом сир. Болгарський перчик розрізаємо на тонкі смужки. Свіжі помідори ріжемо так само невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішуємо один з одним. Заправляємо сумішшю, що складається з рослинної (оливкової) олії, лимонного соку і чорного меленого перцю. Сіль додаємо за смаком. Готовий салат «Коко Шанель» викладаємо гіркою на зелені листи салату і прикрашаємо зеленню.
|