Салат «Оленка»: Печериці 300 р.Лук 1 шт.Яйця-5 шт.Огірок свіжий 1 шт.Сир 100 р.Масло рослинне 2-3 ст. л.Майонез 300 р.Етап 1 Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати нарізані гриби і обсмажити разом з цибулею. Посолити.Етап 2 Відварити 3 яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків і натерти окремо на середній тертці.Етап 3 Посмажити омлет з 2-х яєць, потім дрібно нарізати.Етап 4 Частину огірка, дрібно порізати в салат, а іншу частину залишити для прикраси.Етап 5 Сир (50 р.) натерти на дрібній тертці.Етап 6 Викласти салат шарами: шампиьоны з цибулею, нарізаний омлет,...