Головна » Статті » Рецепти


Салат «Імператор»: Кальмари 4-6 тушок.Яйця 4 шт.Яблуко 1 шт.Лук-порей 1 стебло.Ікра червона 2 ст. л.Майонез 300 р.Сіль за смаком.Етап 1 Відварити кальмари (варити в окропі 3 хвилини), зняти шкірку.Етап 2 Яйця також відварити, остудити, очистити і нарізати кубиками.Етап 3 Яблуко нарізати кубиками.Етап 4 Цибулю-порей дрібно нарізати.Етап 5 Все змішати, додати ікру, трохи посолити і заправити майонезом.Етап 6 Прикрасити червоною ікрою, петрушкою і акуратно надрізати смужку цибулі порею і зігнути її.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Кошик з квітами»: Куряче філе або телятина — 300 р.Гриби (печериці) — 300 р.Масло вершкове — 1 ст. л.Лук — 1 шт.Морква по-корейськи — 300 р.Заправка:Сметана — 1 ст. л.Майонез — 1 ст. л.Гірчиця — 1 ч. л.Сіль і перець — за смаком.Для прикраси:Твердий сир двох сортів — по 150 р., бажано різного кольору.Редиска — 2-3 шт.Перепелині яйця — 1-2 шт.Помідори черрі — 2-3 шт.Моркву — 1 шт.Зелень — 1 пучок.Маслини — 3-5 шт.Етап 1 Гриби нарізати і обсмажити на олії...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ніжна мелодія»: Сир фета 200 р.Лук (червоний) 1 шт.Помідори 1 шт.Маслини 100 р.Салатні листя 100 р.1 шт. Огірки свіжіМайонез 200 р.Сіль за смаком.Етап 1 На тарілку по колу викласти салатні листя.Етап 2 Цибулю очистити, нарізати тонкими кружечками і теж розкласти по колу.Етап 3 Нарізати кубиками помідор, огірок, сир.Етап 4 Все перемішати і заправити майонезом.Етап 5 Прикрасити салат маслинами, свіжим огірком, морквою, кропом.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з крабовими паличками «по-царськи»: Крабові палички 250 р.Кальмари 5 тушок.Яйця 4 шт.Червона ікра 4 ст. л.Майонез 300 р.Сіль за смаком.Етап 1 Відварити кальмари (кинути в киплячу воду на 3 хвилини), очистити від плівки і акуратно витягнути нутрощі. Добре помити.Етап 2 Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білки від жовтків. Білки нарізати соломкою. Жовтки натерти на крупній тертці.Етап 3 Кальмари нарізати соломкою.Етап 4 Крабові палички нарізати кружечками.Етап 5 Все змішати і заправити майонезом.Етап 6 Викласти салат на салатні листя. В останню чергу додати зверху червону ікру, можна ще зверху і...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з яблуками і крабовими паличками: Яйця-5 шт.Сир 250 р.Лук маринований 200 р.Горошок зелений 1 банку.Крабові палички 200 р.2 шт. ЯблукаМайонез 300 р.Етап 1 Відварити яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків. Жовтки натерти на середній тертці. Білки дрібно нарізати.Етап 2 Сир натерти на середній тертці. Цибулю нарізати кільцями і замаринувати (1 ст. л. і 1 ч. л. води) на 10-15 хвилин.Етап 3 Яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками.Етап 4 Крабові палички також нарізати кубиками.Етап 5 Салат викладати шарами: яєчні білки, майонез, сир, маринована цибуля, 0,5 банки зеленого...
Переглядів: 524
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Оленка»: Печериці 300 р.Лук 1 шт.Яйця-5 шт.Огірок свіжий 1 шт.Сир 100 р.Масло рослинне 2-3 ст. л.Майонез 300 р.Етап 1 Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати нарізані гриби і обсмажити разом з цибулею. Посолити.Етап 2 Відварити 3 яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків і натерти окремо на середній тертці.Етап 3 Посмажити омлет з 2-х яєць, потім дрібно нарізати.Етап 4 Частину огірка, дрібно порізати в салат, а іншу частину залишити для прикраси.Етап 5 Сир (50 р.) натерти на дрібній тертці.Етап 6 Викласти салат шарами: шампиьоны з цибулею, нарізаний омлет,...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з горохом: 400г консервований нут4 моркви1 пучок зеленого цибулі1 середній огірокбринза за бажаннямпомідори 250-270 гр чайної ложки солі чайної ложки перцю3 столові ложки лимонного соку1 червоний перець , нарізаний дрібно.Воду з банки з горохом злити, очистити і натерти моркву соломкою.Цибулю ріжемо на тонкі смужки. Огірок і помідори нарізаємо квадратиками. Гарненько все змішуємо разом з горохом. Посолити, поперчити і збризнути лимонним соком. Посипати салат нарізаним червоним перцем, прикрасити шматочками бринзи і можна подавати відразу.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ: 0.5 кг печінки перекрутити на м'ясорубці або подрібнити у блендері,додати 3 яйця,2 ст молока,3 ст л олії соняшникової,0.5 чл соди. ретельно перемішати,додати борошно.Маса повинна вийти як на оладки. на сухій сковороді печемо млинці. промазуємо майонезом з часником. між шарами можна покласти пересмажену цибулю з морквою.
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Брюссельська капуста з фрикадельками: 500 г фаршу(пісного)500 г брюссельської капусти150 г моркви150 г цибулісільперець.Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Фарш посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати невеликі фрикадельки. Розігріти сковорду, викласти фрикадельки, цибулю, моркву, капусту, підлити трохи води. Тушкувати 20-25 хвилин під кришкою.
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з лосося: Лосось малосольный 300 гр.Бринза з коров'ячого молока 200 гр.Вершки 35 % 30 мл.Огірки свіжі 1 штукаПетрушка зелень 1 пучокБазилік зелень 1 пучокЦибуля зелена 1 пучокПерець чорний мелений за смакомЛимон 1 шт.Лосось нарізати дуже тонкими скибочками розміром приблизно 6*15 див. Готуємо начинку. Бринзу натерти на тертці, додати вершки, перець і подрібнену зелень. Огірок нарізати про дрібними шматочками, змішати з отриманою сумішшю.1 ст. ложку суміші покласти на скибочку риби і розрівняти по всій довжині і згорнути рулетиками, прикрасити лимоном і зеленню.
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 561-570 571-580 581-590 591-600 601-610 ... 4691-4700 4701-4708