Головна » Статті » Рецепти

Брюссельська капуста з фрикадельками
Брюссельська капуста з фрикадельками:

500 г фаршу(пісного)
500 г брюссельської капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець.

Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Фарш посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати невеликі фрикадельки. Розігріти сковорду, викласти фрикадельки, цибулю, моркву, капусту, підлити трохи води. Тушкувати 20-25 хвилин під кришкою.

Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: брюссельська, моркву

Рекомендовані рецепти:

Домашні 'Рафаелло'
Яблучний-вишневий соложеник
Перемячи з м'ясом
Ладду - східне ласощі з нуту
Ліниві голубці з грибами
Салат ананасно-маслиновый
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: