Головна » Статті » Рецепти

Брюссельська капуста з фрикадельками
Брюссельська капуста з фрикадельками:

500 г фаршу(пісного)
500 г брюссельської капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець.

Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Фарш посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати невеликі фрикадельки. Розігріти сковорду, викласти фрикадельки, цибулю, моркву, капусту, підлити трохи води. Тушкувати 20-25 хвилин під кришкою.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: брюссельська, моркву

Рекомендовані рецепти:

Заливний пиріг з грибами
Трикутники з грибами
Як готується нуга з яєць
Закуска з баклажанів і родзинок
Салат "Галина"
М'ятний шоколадний чай (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: