Головна » Статті » Рецепти

Брюссельська капуста з фрикадельками
Брюссельська капуста з фрикадельками:

500 г фаршу(пісного)
500 г брюссельської капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець.

Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Фарш посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати невеликі фрикадельки. Розігріти сковорду, викласти фрикадельки, цибулю, моркву, капусту, підлити трохи води. Тушкувати 20-25 хвилин під кришкою.

Просмотров: 370
Категория: Рецепти |
| Теги: брюссельська, моркву

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Апельсинові мафіни
Пастуше пиріг
Салат з авокадо і свіжих печериць
Французькі булочки
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: