Головна » Статті » Рецепти

Брюссельська капуста з фрикадельками
Брюссельська капуста з фрикадельками:

500 г фаршу(пісного)
500 г брюссельської капусти
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець.

Цибулю дрібно покришити. Моркву натерти на середній тертці. Фарш посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати невеликі фрикадельки. Розігріти сковорду, викласти фрикадельки, цибулю, моркву, капусту, підлити трохи води. Тушкувати 20-25 хвилин під кришкою.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: брюссельська, моркву

Рекомендовані рецепти:

Легкий салат із корейської моркви (рецепт)
Домашні цукерки з інжиром
Тефтелі в грецькому стилі (рецепт)
Грінки з беконом та помідорами
Стейк сома з бурякової приправою
Чізкейк з літніми ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: