Салат «Кошик з квітами»: Куряче філе або телятина — 300 р. Гриби (печериці) — 300 р. Масло вершкове — 1 ст. л. Лук — 1 шт. Морква по-корейськи — 300 р. Заправка: Сметана — 1 ст. л. Майонез — 1 ст. л. Гірчиця — 1 ч. л. Сіль і перець — за смаком. Для прикраси: Твердий сир двох сортів — по 150 р., бажано різного кольору. Редиска — 2-3 шт. Перепелині яйця — 1-2 шт. Помідори черрі — 2-3 шт. Моркву — 1 шт. Зелень — 1 пучок. Маслини — 3-5 шт. Етап 1 Гриби нарізати і обсмажити на олії з дрібно нарізаною цибулею. Етап 2 М'ясо відварити, остудити і нарізати дрібними кубиками. Яйця також відварити, остудити, очистити. Етап 3 Змішати з корейською морквою і заправкою. Заправка — змішати майонез, сметану, гірчицю, посолити і поперчити за смаком. Етап 4 Викласти салат на блюдо. З сиру, порізаного смужками викласти в кошик. Етап 5 З овочів, зелені та яєць – квіти. Етап 6 Увімкніть свою фантазію і у вас вийде гарний букет.
|