Головна » Статті » Рецепти

ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ
ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ:

0.5 кг печінки перекрутити на м'ясорубці або подрібнити у блендері,
додати 3 яйця,
2 ст молока,
3 ст л олії соняшникової,
0.5 чл соди. ретельно перемішати,
додати борошно.

Маса повинна вийти як на оладки. на сухій сковороді печемо млинці. промазуємо майонезом з часником. між шарами можна покласти пересмажену цибулю з морквою.

Просмотров: 686
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, печінковий

Рекомендовані рецепти:

Рецепт салату "Морська перлина"
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Картопля з овочами, запечений у вершках
Йогуртова заправка з м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: