Головна » Статті » Рецепти

ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ
ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ:

0.5 кг печінки перекрутити на м'ясорубці або подрібнити у блендері,
додати 3 яйця,
2 ст молока,
3 ст л олії соняшникової,
0.5 чл соди. ретельно перемішати,
додати борошно.

Маса повинна вийти як на оладки. на сухій сковороді печемо млинці. промазуємо майонезом з часником. між шарами можна покласти пересмажену цибулю з морквою.

Просмотров: 689
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, печінковий

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Свинячі реберця в пиві
Салат в гірчичній заливці
Тефтелі з яблуками
Сирно-сирний пиріг
Картопляні галушки по-шленски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: