Головна » Статті » Рецепти


Салат з кальмарів з оливками: Оливки 0,5 банкиКальмари 200 р1 штука ПомідориСалат «Айсберг» 1 штукаПерець солодкий 1 штукаЛимони 1 штукаЧасник 3 зубчикиОлія оливкова 3 ст. ложкиСіль за смакомЗелень за смакомСуміш перців за смаком.Ретельно промийте, відваріть і очистіть від плівок кальмарів. Наріжте кільцями і на 20 хвилин замаринуйте. Для приготування маринаду з'єднайте сік 1 лимона, гірчицю, дрібно нарізаний часник, сіль і масло. Наріжте помідори кубиками, солодкий перець соломкою. Подрібніть салатні листя. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте і заправте соусом з оливкової олії з подрібненим оливками, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля, фарширована печерицями: Великий картопля 6 штПечериці 300 грМорква 2 штЦибуля 1 штПерець солодкий 1 штЧасник 2 зубчикиБазилік, петрушка кілька листочківОливкова олія-5 ст. лСіль за смаком.Дрібно нарізаємо перець, цибулю і моркву. Невеликими шматочками нарізаємо печериці. Очищаємо картоплю і видаляємо з нього серцевину, щоб утворилися своєрідні човники. У сковороду наливаємо олію і злегка обсмажуємо цибулю. Потім додаємо до нього моркву і перець і тушкуємо 5 хвилин. Далі насипаємо в сковороду нарізані шампіньйони і тушкуємо овочі ще 5 хвилин. В кінці додаємо дрібно посічену зелень і вичавлений часник. Солимо за смаком і перемішуємо....
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Рисова локшина зі свининою і каррі: Свиняче філе 500 гЖовтий болгарський перець 3 штукиРисова локшина 225 рцибуля Ріпчаста 2 головкиКінза 3/4 склянкиЛистя базиліка 3/4 склянкиРослинна олія 2 столові ложкиКаррі 2 столові ложкиРибний соус 2 столові ложкиЧасник 3 зубчики.Рисову локшину залийте окропом і ви тримаєте у воді приблизно 5-7 хвилин, до м'якості. Перекладіть локшину у велику миску. Півсклянки води, в якій замочувалася локшина, залиште в резерві для фаршу. У великій сковороді розігрійте столову ложку олії, киньте в нього дрібно нарізаний часник і обсмажте 1 хвилину. Додайте свиняче філе, нарізане невеликими шматками,...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінка тріски під шубою: 1 баночка (180 — 200 г) печінки тріски1 картопелька середнього розміру1 морква середнього розміру3-4 яйця3-4 пера зеленого цибулі10-12 шт чорносливусільперецьмайонез.Морква, картопля і яйця відварити. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом — КРІМ ПЕЧІНКИ.1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці;2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не);3-й шар: цибуля дрібно порізати;4-й шар: морква потерти на крупній тертці;5-й шар: чорнослив порізати соломкою;6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці;7-й шар: на дрібній тертці жовток яйця;
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з лаваша: 1 червоний перчиклаваш150-200 гр сирукріп2-3 зубчики часнику.Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками. Кріп дрібно порізати. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
Переглядів: 755
Рецепти | | Коментарі (0)

Шніцелі: 5 великих картоплин500 гр. фаршу, будь-якого.5 яєць5 ст. ложок борошнаСіль і приправи за смаком.Картоплин очистити і натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти добре перемішати. Великою ложкою брати суміш і смажити на сковороді в розпеченому рослинному маслі до золотистого кольору. Рецепт дуже простий, а виходить дуже смачно.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Пікантна курка з журавлинним соусом: 1 курка,2 зубчики часнику, ч. ложки паприки, ч. ложки насіння гірчиці, ч. ложки розмарину,1 ч. ложка сухих трав (петрушка, кріп, базилік),2 ст. ложки рослинної олії,сіль за смаком.Соус:200 г журавлини,100 г цукру,1 ст. ложка крохмалю.Курку добре промити і обсушити. Зняти шкіру (за бажанням). Спеції, роздавлений часник і масло змішати в мисці. Курку натерти сіллю зовні і всередині, а потім натерти сумішшю спецій. Дати постояти 2 години. Запекти в духовці при температурі 200 градусів С 1 годину до готовності. Журавлину залити склянкою води і закип'ятити....
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Солянка грибна: Гриби білі сушені 50 рГриби білі мариновані півлітрова банкаГриби білі свіжі або морожені 200 гКапуста квашена 250 рКапуста свіжа 300 гЦибуля ріпчаста 1 шт (100 г)Морква 1 шт. (200 г)Зелень петрушки і кропуЛавровий лист 2 шт.Перець чорний горошком 5 шт.Масло рослинне 3 ст. ложкиЛимон.Сухі білі гриби залити 2 л води і поставити на вогонь. Довести до кипіння, вкинути лавровий лист і перець, зменшити вогонь і варити 30 хвилин.Тим часом розігріти в сковороді рослинне масло і обсмажити на ньому 2-3 хвилини дрібно порізану цибулю і моркву,...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Венеція»: 400 г курячої грудки300 г печериць200 р чорносливу200 р сиру2-3 картоплини2-3 яйця1 огірокмайонез для заправки.Попередньо відварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо на рослинному маслі. У роз'ємну форму викладаємо шарами, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив Потім відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу. Потім картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу. Потім шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати! Потім йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу. Наступний шар — сир, натертий на крупній тертці. На верх нашого...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Шарлотка класична: Цукор 1 склянкуЯйце куряче 5 штукБорошно пшеничне 1 склянкуЯблука 7 штукСода чайної ложкиМасло рослинне.Розігріти духовку. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну, поступово додаючи цукор. Продовжувати збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашену соду і борошно. Тісто по консистенції має нагадувати сметану. Змастити деко олією. Вилити половину тіста на деко, рівномірно розкласти порізані скибочками яблука, залити другою половиною тіста. Помістити деко в розігріту духовку. 3 хвилини потримати на максимальній температурі, потім зменшити до середньої і випікати 20-25 хвилин.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 581-590 591-600 601-610 611-620 621-630 ... 4691-4700 4701-4708