Головна » Статті » Рецепти

Пікантна курка з журавлинним соусом
Пікантна курка з журавлинним соусом:

1 курка,
2 зубчики часнику,
ч. ложки паприки,
ч. ложки насіння гірчиці,
ч. ложки розмарину,
1 ч. ложка сухих трав (петрушка, кріп, базилік),
2 ст. ложки рослинної олії,
сіль за смаком.
Соус:
200 г журавлини,
100 г цукру,
1 ст. ложка крохмалю.

Курку добре промити і обсушити. Зняти шкіру (за бажанням). Спеції, роздавлений часник і масло змішати в мисці. Курку натерти сіллю зовні і всередині, а потім натерти сумішшю спецій. Дати постояти 2 години. Запекти в духовці при температурі 200 градусів С 1 годину до готовності. Журавлину залити склянкою води і закип'ятити. Протерти через сито. Отриману масу закип'ятити і додати цукор, сіль і розведений крохмаль. На маленькому вогні загустити і остудити. Перелити в соусник. Курку викласти на блюдо і прикрасити зеленню, подавати з соусом та картоплею фрі.

Просмотров: 349
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, курка

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Морквяний торт з сушеної журавлини
Рулет "Курятина в желе"
Готуємо кіш
Італійські медові пончики
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: