Печінка тріски під шубою: 1 баночка (180 — 200 г) печінки тріски 1 картопелька середнього розміру 1 морква середнього розміру 3-4 яйця 3-4 пера зеленого цибулі 10-12 шт чорносливу сіль перець майонез. Морква, картопля і яйця відварити. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом — КРІМ ПЕЧІНКИ. 1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці; 2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не); 3-й шар: цибуля дрібно порізати; 4-й шар: морква потерти на крупній тертці; 5-й шар: чорнослив порізати соломкою; 6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці; 7-й шар: на дрібній тертці жовток яйця; Прикрасити зеленню.
|