Головна » Статті » Рецепти

Печінка тріски під шубою
Печінка тріски під шубою:

1 баночка (180 — 200 г) печінки тріски
1 картопелька середнього розміру
1 морква середнього розміру
3-4 яйця
3-4 пера зеленого цибулі
10-12 шт чорносливу
сіль
перець
майонез.

Морква, картопля і яйця відварити. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом — КРІМ ПЕЧІНКИ.
1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці;
2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не);
3-й шар: цибуля дрібно порізати;
4-й шар: морква потерти на крупній тертці;
5-й шар: чорнослив порізати соломкою;
6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці;
7-й шар: на дрібній тертці жовток яйця;
Прикрасити зеленню.

Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, шар

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Салат сирно-апельсиновий
Салат з оселедцем (рецепт)
Вершково-медові цукерки
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Печінкові трюфеля в сирі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: