Головна » Статті » Рецепти

Шніцелі
Шніцелі:

5 великих картоплин
500 гр. фаршу, будь-якого.
5 яєць
5 ст. ложок борошна
Сіль і приправи за смаком.

Картоплин очистити і натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти добре перемішати. Великою ложкою брати суміш і смажити на сковороді в розпеченому рослинному маслі до золотистого кольору. Рецепт дуже простий, а виходить дуже смачно.

Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: смажити, шніцелі

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Булочки-рулетики до чаю
Ватрушка "Ласун"
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Курка з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: