Головна » Статті » Рецепти

Шніцелі
Шніцелі:

5 великих картоплин
500 гр. фаршу, будь-якого.
5 яєць
5 ст. ложок борошна
Сіль і приправи за смаком.

Картоплин очистити і натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти добре перемішати. Великою ложкою брати суміш і смажити на сковороді в розпеченому рослинному маслі до золотистого кольору. Рецепт дуже простий, а виходить дуже смачно.

Просмотров: 630
Категория: Рецепти |
| Теги: смажити, шніцелі

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Макарони з шинкою і грибним соусом
Ковбаса кров'яна
Рулет з меренги
Українські пампушки з часником
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: