Рисова локшина зі свининою і каррі: Свиняче філе 500 г Жовтий болгарський перець 3 штуки Рисова локшина 225 р цибуля Ріпчаста 2 головки Кінза 3/4 склянки Листя базиліка 3/4 склянки Рослинна олія 2 столові ложки Каррі 2 столові ложки Рибний соус 2 столові ложки Часник 3 зубчики. Рисову локшину залийте окропом і ви тримаєте у воді приблизно 5-7 хвилин, до м'якості. Перекладіть локшину у велику миску. Півсклянки води, в якій замочувалася локшина, залиште в резерві для фаршу. У великій сковороді розігрійте столову ложку олії, киньте в нього дрібно нарізаний часник і обсмажте 1 хвилину. Додайте свиняче філе, нарізане невеликими шматками, і готуйте 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Обсмажену свинину перекладіть в миску. У сковороду додайте масло, що залишилося і обсмажте в ньому на середньому вогні приблизно 3 хвилини дрібно посічену цибулю і нарізаний смужками перець.Коли овочі стануть м'якими, поверніть свинину в сковороду і посипте каррі. Продовжуючи помішувати, готуйте м'ясо ще 1 хвилину. Влийте чверть склянки води, що залишилася від локшини, в сковороду з м'ясом, перемішайте і перекладіть м'ясо в миску з локшиною. Додайте рибний соус, ще трохи води від локшини і рубану кинзу з базиліком.
|