Салат з кальмарів з оливками: Оливки 0,5 банки Кальмари 200 р 1 штука Помідори Салат «Айсберг» 1 штука Перець солодкий 1 штука Лимони 1 штука Часник 3 зубчики Олія оливкова 3 ст. ложки Сіль за смаком Зелень за смаком Суміш перців за смаком. Ретельно промийте, відваріть і очистіть від плівок кальмарів. Наріжте кільцями і на 20 хвилин замаринуйте. Для приготування маринаду з'єднайте сік 1 лимона, гірчицю, дрібно нарізаний часник, сіль і масло. Наріжте помідори кубиками, солодкий перець соломкою. Подрібніть салатні листя. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте і заправте соусом з оливкової олії з подрібненим оливками, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
|