Головна » Статті » Рецепти


КРИЛЬЦЯ-ГРИЛЬ: Олія рослинна 50 млКрила курячі 1 кгСіль харчова 2-е чайних ложкиЦибуля ріпчаста 3 штукиПерець чорний горошком 1/3 чайної ложкиЦибуля зелена 1 пучокЛимон 2 штукиЕстрагон сухий 1-а чайна ложкаПерець червоний мелений 1/2 чайної ложки.Крила промити і просушити паперовим рушником. Скласти щільно в каструлю і залити маринадом. Поставити зверху вантаж і залиште при кімнатній температурі на 4 години. Потім запікати в духовці на решітці до золотистої скоринки. Якщо дозволяють умови, то можна смажити на вогні. На гарнір подати овочі. Маринад. Масло, лимонний сік, нарізану цибулю і всі приправи змішати і трохи підігріти....
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Лагман по-російськи: Яловичина 600 гр.Лук ріпчаста (середній) 2 шт.Морква (середня) 1 шт.Картопля 5 шт.Томатна паста 7 ст. л.Локшина (для лагмана) 600 гр.Перець болгарський 1 шт.Перець червоний мелений (за смаком) 5 гр.Перець чорний мелений (за смаком) 5 гр.Сіль (за смаком) 5 гр.Часник (за смаком) 5 гр.Рослинна олія 20 гр.Петрушка 50 гр.Кріп 50 гр.Вода 3 л.Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Цибулю нарізати кубиками, додати до м'яса і обсмажити до золотистого кольори. Морква нарізати кубиками і додати до цибулі і м'яса, посолити і поперчити за смаком,...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з шпротами: шпроти 1 банкаяйця курячі 2 шт.сир (твердий) 100 глимонний сік 1 ст. л.цибуля зелена 1 пучоккріп 1 пучокмайонез 2 ст. л.У шпрот відрізати хвостики і відкласти їх убік – вони знадобляться на завершальній стадії приготування. Решту рибу (без масла) розім'яти виделкою, додати яйця, натерті на середній тертці. Полити соком лимона, перемішати і викласти в салатницю. Змішати тертий сир з майонезом, викласти масу в салатник поверх першого шару. Посипати дрібно нарізаною цибулею і прикрасити рибними хвостиками.
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Спагеті зі свіжими овочами: Пачка спагетті 400 г3 помідора2 огірка2 зубчики часнику1 ст. л. раст. масла.Приправа для макаронів.Кладемо спагетті в киплячу воду. Помішуємо. Коли спагеті закиплять, знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і даємо постояти 7-10 хв. Тим часом, коли макарони доходять, нарізаємо помідори часточками, огірки соломкою, часник пропускаємо через прес. Додаємо приправу. Перекладаємо спагетті на друшляк, змішати з овочами, додаємо масло.
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Креветки з овочами: креветки 350 р.морква 300 р.червоний болгарський перець 300 р.броколі 300 р.цибуля ріпчаста 170 р.часник 3 зубчикизелений горошок 300 р.сік лимона 1 ст. л.олія оливкова 1 ст. л.сіль 0.25 ч. л.кайенский перець 0.25 ч. л.Креветки покласти в глибоку миску, додати сіль і кайенский перець і добре перемішати. Якщо Ви використовуєте заморожені морепродукти, попередньо їх необхідно розморозити і дати обсохнути. На сковороду з тефлоновим покриттям вилити масло, додати креветки і обсмажити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Після цього креветки (без масла) викласти назад в миску. Ріпчасту цибулю і...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Рагу з гречей і овочами: 1 склянку гречкилук-порей (нарізати кільцями)2 моркви (нарізати кільцями/кубиками)брюссельська капуста (качани порізати навпіл)2 цибулини (нарізати кубиками)2-4 ст. л. масла2 склянки водисіль, спеції за смаком.Всі овочі розділити на три купки. В алюмінієву каструлю або казанок налити олію і нагріти його. Підсмажити цибулю до зарум'яниться, покласти інші овочі. Тушкувати 5-10 хвилин. Додати гречку і залити водою. Тушкувати на середньому вогні до готовності 15-20 хв. Можна вживати в гарячому, і в холодному вигляді.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з копченої курки, овочів і сиру: копчена курка 150 р.2 шт. огіркипомідор 1 шт.ріпчаста цибуля 1 шт.сир 100 р.майонез 1 ст. л.перепелині яйця 3 шт.зелень кропусіль за смаком. М'ясо копченої курки відокремити від кісток, нарізати невеликими скибочками. Сир натерти на крупній тертці. Яйця зварити круто, остудити, очистити, розрізати кожне вздовж на 3-4 частини. Огірки вимити, нарізати кубиками. Помідор вимити, нарізати невеликими шматочками. Цибуля очистити, вимити, дрібно нарізати. Зелень кропу вимити. На середину тарілки викласти сир, навколо нього – помідор, потім м'ясо курки, цибулю й огірки. Салат посолити, полити майонезом, прикрасити...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Печериці в беконі: 0,4-0,5 кг великих печерицяГотуємо маринад для печериць:У велику глибоку ємність влити сік 1 лимона і 3 ст. л. оливкової олії. Додати 1-2 зубчики часнику (через прес), сіль і перець за смаком, терту цедру 1 лимона, щіпку цукру. Розмішати, викласти капелюшки грибів. Гриби ретельно «викупати» в маринаді, залишити маринуватися, поки готується начинка.Начинка для печериць:1 велику цибулину і ніжки грибів дрібно порізати. Обсмажити на невеликій кількості рослинного масла, дати трохи охолонути.До пережарке додати 2 ст. л. крихт білого хліба (подрібнити блендером або заморозити булочку, а потім натерти на тертці), 50 гр. тертого на...
Переглядів: 901
Рецепти | | Коментарі (0)

Тушкована з помідорами стручкова квасоля: 500 г стручкової квасолі200 г свіжих або консервованих помідорів2-3 зубчики часнику1 головка ріпчастої цибулі1 ч. л. ореганоперецьрослинне масло.стручки квасолі Нарізати на невеликі смужки, зварити протягом 12 хв до готовності, викласти на друшляк, обдати холодною водою. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити до м'якості. Помідори нарізати кубиками, пропустити через прес часник, додати всі разом з перцем і орегано до цибулі, тушкувати ще 5-7 хв в каструлі. Додати квасолю, перемішати, далі тушкована з помідорами стручкова квасоля готується під кришкою на повільному вогні близько 5 хв.
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка в апельсинах: курка 1 кг (стегенця, гомілки, стегна),3 шт. апельсин,лук 2 шт.,часник 1 зуб. (великий)корінь імбиру шматочок 1-2 см,мед 1 ст. л.сіль і перець за смакомтрави прованські 1 трісок.Апельсини вимити, розрізати і видавити з 2-х сік. З одного апельсина зняти цедру, імбир нарізати невеликими шматочками. Частини курки помити, обсушити кухонним рушником. Приготувати маринад для курки: підігріти апельсиновий сік, додати туди цедру, імбир, розчинити мед, трохи посолити і поперчити. Цим маринадом залити курку і залишити на 30 хвилин промаринуватися. Залишився апельсин нарізати часточками, також вчинити з цибулею. Видавити часник. Все перемішати з...
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 571-580 581-590 591-600 601-610 611-620 ... 4691-4700 4701-4708