Головна » Статті » Рецепти

Курка в апельсинах
Курка в апельсинах:

курка 1 кг (стегенця, гомілки, стегна),
3 шт. апельсин,
лук 2 шт.,
часник 1 зуб. (великий)
корінь імбиру шматочок 1-2 см,
мед 1 ст. л.
сіль і перець за смаком
трави прованські 1 трісок.

Апельсини вимити, розрізати і видавити з 2-х сік. З одного апельсина зняти цедру, імбир нарізати невеликими шматочками. Частини курки помити, обсушити кухонним рушником. Приготувати маринад для курки: підігріти апельсиновий сік, додати туди цедру, імбир, розчинити мед, трохи посолити і поперчити. Цим маринадом залити курку і залишити на 30 хвилин промаринуватися. Залишився апельсин нарізати часточками, також вчинити з цибулею. Видавити часник. Все перемішати з куркою. За необхідності ще посолити і поперчити. Запікати в формі при 200 градусах 40-45 хвилин,періодично поливаючи курку соком, що виділився. Готову страву посипати зеленою цибулею.

Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, курка

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Українські пампушки з часником
Шоколадний кекс
Пудинг з фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: