Головна » Статті » Рецепти

Салат з шпротами
Салат з шпротами:

шпроти 1 банка
яйця курячі 2 шт.
сир (твердий) 100 г
лимонний сік 1 ст. л.
цибуля зелена 1 пучок
кріп 1 пучок
майонез 2 ст. л.

У шпрот відрізати хвостики і відкласти їх убік – вони знадобляться на завершальній стадії приготування. Решту рибу (без масла) розім'яти виделкою, додати яйця, натерті на середній тертці. Полити соком лимона, перемішати і викласти в салатницю. Змішати тертий сир з майонезом, викласти масу в салатник поверх першого шару. Посипати дрібно нарізаною цибулею і прикрасити рибними хвостиками.

Просмотров: 430
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, салат

Рекомендовані рецепти:

Торт для ангела
Домашні 'Рафаелло'
Швидкі пиріжки з рибою
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Торт "Прага"
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: