Головна » Статті » Рецепти |
Тушкована з помідорами стручкова квасоля
![]() 500 г стручкової квасолі стручки квасолі Нарізати на невеликі смужки, зварити протягом 12 хв до готовності, викласти на друшляк, обдати холодною водою. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити до м'якості. Помідори нарізати кубиками, пропустити через прес часник, додати всі разом з перцем і орегано до цибулі, тушкувати ще 5-7 хв в каструлі. Додати квасолю, перемішати, далі тушкована з помідорами стручкова квасоля готується під кришкою на повільному вогні близько 5 хв. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |