КРИЛЬЦЯ-ГРИЛЬ: Олія рослинна 50 мл Крила курячі 1 кг Сіль харчова 2-е чайних ложки Цибуля ріпчаста 3 штуки Перець чорний горошком 1/3 чайної ложки Цибуля зелена 1 пучок Лимон 2 штуки Естрагон сухий 1-а чайна ложка Перець червоний мелений 1/2 чайної ложки. Крила промити і просушити паперовим рушником. Скласти щільно в каструлю і залити маринадом. Поставити зверху вантаж і залиште при кімнатній температурі на 4 години. Потім запікати в духовці на решітці до золотистої скоринки. Якщо дозволяють умови, то можна смажити на вогні. На гарнір подати овочі. Маринад. Масло, лимонний сік, нарізану цибулю і всі приправи змішати і трохи підігріти.
|