Головна » Статті » Рецепти

КРИЛЬЦЯ-ГРИЛЬ
КРИЛЬЦЯ-ГРИЛЬ:

Олія рослинна 50 мл
Крила курячі 1 кг
Сіль харчова 2-е чайних ложки
Цибуля ріпчаста 3 штуки
Перець чорний горошком 1/3 чайної ложки
Цибуля зелена 1 пучок
Лимон 2 штуки
Естрагон сухий 1-а чайна ложка
Перець червоний мелений 1/2 чайної ложки.

Крила промити і просушити паперовим рушником. Скласти щільно в каструлю і залити маринадом. Поставити зверху вантаж і залиште при кімнатній температурі на 4 години. Потім запікати в духовці на решітці до золотистої скоринки. Якщо дозволяють умови, то можна смажити на вогні. На гарнір подати овочі. Маринад. Масло, лимонний сік, нарізану цибулю і всі приправи змішати і трохи підігріти.

Просмотров: 417
Категория: Рецепти |
| Теги: крильця-гриль, ложкицибуля

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Розсипчастий пиріг з курагою
Сирна "самса" з грибами
Курка з квасолею
"Сніжне" печиво
Трикутники з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: