Такий салат дуже добре подавати в порціонних стаканчиках. Беремо будь-десертний склянку і накладаємо салат виходить як раз порція на одну людину. Заправка - олія оливкова та зелень свіжа, плюс лимонний сік. Інгредієнти необхідні: тунець консервований (одна баночка), помідори свіжі та такі ж свіжі огірки. Сіль, перець мелений, оливкова олія, лимон (сік тиснути в заправку) і бринза або фета.
Сирок відразу потрібно нарізати кубиками, кубики дрібно нарізаємо, так більше склянки в келих поміститься. Огірки і помідори моєму проточною водою і прямо зі шкіркою нарізаємо кубиками. І сир і свіжі овочі однаково нарізаємо! Змішуємо сирок і овочі, сіль і мало додаємо оливкова, солимо і перчимо. Тепер залишилося додати рубану зелень і тунець. Консерви потрібно відкрити, масло злити, рибку подрібнити виделкою. У склянку накладаємо шар овочів з сиром і шар риби, шар овочів з сиром і шар риби, так до верху келиха. Можна відразу ж подавати салат, а можна дати йому настоятися. Приємного!