Головна » Статті » Рецепти

Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Такий салат дуже добре подавати в порціонних стаканчиках. Беремо будь-десертний склянку і накладаємо салат виходить як раз порція на одну людину. Заправка - олія оливкова та зелень свіжа, плюс лимонний сік. Інгредієнти необхідні: тунець консервований (одна баночка), помідори свіжі та такі ж свіжі огірки. Сіль, перець мелений, оливкова олія, лимон (сік тиснути в заправку) і бринза або фета.

Сирок відразу потрібно нарізати кубиками, кубики дрібно нарізаємо, так більше склянки в келих поміститься. Огірки і помідори моєму проточною водою і прямо зі шкіркою нарізаємо кубиками. І сир і свіжі овочі однаково нарізаємо!
Змішуємо сирок і овочі, сіль і мало додаємо оливкова, солимо і перчимо. Тепер залишилося додати рубану зелень і тунець. Консерви потрібно відкрити, масло злити, рибку подрібнити виделкою.
У склянку накладаємо шар овочів з сиром і шар риби, шар овочів з сиром і шар риби, так до верху келиха.
Можна відразу ж подавати салат, а можна дати йому настоятися.
Приємного!
Просмотров: 878
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Салат з оселедцем (рецепт)
Салат "Салют"
Манні млинці
Коржики на кефірі "від бабусі"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: