Лагман по-російськи: Яловичина 600 гр. Лук ріпчаста (середній) 2 шт. Морква (середня) 1 шт. Картопля 5 шт. Томатна паста 7 ст. л. Локшина (для лагмана) 600 гр. Перець болгарський 1 шт. Перець червоний мелений (за смаком) 5 гр. Перець чорний мелений (за смаком) 5 гр. Сіль (за смаком) 5 гр. Часник (за смаком) 5 гр. Рослинна олія 20 гр. Петрушка 50 гр. Кріп 50 гр. Вода 3 л. Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Цибулю нарізати кубиками, додати до м'яса і обсмажити до золотистого кольори. Морква нарізати кубиками і додати до цибулі і м'яса, посолити і поперчити за смаком, смажити 5 хвилин. Додати томатну пасту і перемішуючи, смажити 1-2 хвилини, потім залити водою і тушкувати на повільному вогні до готовності м'яса. Картоплю порізати кубиками, додати до м'яса і тушкувати до готовності картоплі. Зварити локшину для лагмана (не ламаючи), потім промити окропом і додати в неї рослинне масло. У тарілку викласти локшину, зверху викласти підливу з м'яса і картоплі. За смаком додати червоний перець і часник і петрушку.
|