Головна » Статті » Рецепти

Лагман по-русски
Лагман по-російськи:

Яловичина 600 гр.
Лук ріпчаста (середній) 2 шт.
Морква (середня) 1 шт.
Картопля 5 шт.
Томатна паста 7 ст. л.
Локшина (для лагмана) 600 гр.
Перець болгарський 1 шт.
Перець червоний мелений (за смаком) 5 гр.
Перець чорний мелений (за смаком) 5 гр.
Сіль (за смаком) 5 гр.
Часник (за смаком) 5 гр.
Рослинна олія 20 гр.
Петрушка 50 гр.
Кріп 50 гр.
Вода 3 л.

Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі. Цибулю нарізати кубиками, додати до м'яса і обсмажити до золотистого кольори. Морква нарізати кубиками і додати до цибулі і м'яса, посолити і поперчити за смаком, смажити 5 хвилин. Додати томатну пасту і перемішуючи, смажити 1-2 хвилини, потім залити водою і тушкувати на повільному вогні до готовності м'яса. Картоплю порізати кубиками, додати до м'яса і тушкувати до готовності картоплі. Зварити локшину для лагмана (не ламаючи), потім промити окропом і додати в неї рослинне масло. У тарілку викласти локшину, зверху викласти підливу з м'яса і картоплі. За смаком додати червоний перець і часник і петрушку.

Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'яса

Рекомендовані рецепти:

Салат з оселедцем (рецепт)
Хачапурі
Морквяний торт з сушеної журавлини
Шашлик на маївку з свинини
Шоколадні цукерки з м'ятою
Рулет з мовою і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: