Креветки з овочами: креветки 350 р. морква 300 р. червоний болгарський перець 300 р. броколі 300 р. цибуля ріпчаста 170 р. часник 3 зубчики зелений горошок 300 р. сік лимона 1 ст. л. олія оливкова 1 ст. л. сіль 0.25 ч. л. кайенский перець 0.25 ч. л. Креветки покласти в глибоку миску, додати сіль і кайенский перець і добре перемішати. Якщо Ви використовуєте заморожені морепродукти, попередньо їх необхідно розморозити і дати обсохнути. На сковороду з тефлоновим покриттям вилити масло, додати креветки і обсмажити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Після цього креветки (без масла) викласти назад в миску. Ріпчасту цибулю і часник подрібнити, викласти в сковороду і обсмажити протягом 2-3 хвилин. Додати попередньо порізану моркву і солодкий перець, брокколі, зелений горошок, дві столові ложки води. Все перемішати і тушкувати 5 хвилин. Додати креветки і лимонний сік до овочів, перемішати, залишити на вогні ще на пару хвилин. Як гарнір можна подати рис.
|