Головна » Статті » Рецепти

Креветки з овочами
Креветки з овочами:

креветки 350 р.
морква 300 р.
червоний болгарський перець 300 р.
броколі 300 р.
цибуля ріпчаста 170 р.
часник 3 зубчики
зелений горошок 300 р.
сік лимона 1 ст. л.
олія оливкова 1 ст. л.
сіль 0.25 ч. л.
кайенский перець 0.25 ч. л.

Креветки покласти в глибоку миску, додати сіль і кайенский перець і добре перемішати. Якщо Ви використовуєте заморожені морепродукти, попередньо їх необхідно розморозити і дати обсохнути. На сковороду з тефлоновим покриттям вилити масло, додати креветки і обсмажити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Після цього креветки (без масла) викласти назад в миску. Ріпчасту цибулю і часник подрібнити, викласти в сковороду і обсмажити протягом 2-3 хвилин. Додати попередньо порізану моркву і солодкий перець, брокколі, зелений горошок, дві столові ложки води. Все перемішати і тушкувати 5 хвилин. Додати креветки і лимонний сік до овочів, перемішати, залишити на вогні ще на пару хвилин. Як гарнір можна подати рис.

Просмотров: 462
Категория: Рецепти |
| Теги: креветки

Рекомендовані рецепти:

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Пряники медово-бананові
Пиріг-рулет з грибами
Екзотична яловичина
Перемячи з м'ясом
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: