Головна » Статті » Рецепти

Рагу з гречей та овочами
Рагу з гречей і овочами:

1 склянку гречки
лук-порей (нарізати кільцями)
2 моркви (нарізати кільцями/кубиками)
брюссельська капуста (качани порізати навпіл)
2 цибулини (нарізати кубиками)
2-4 ст. л. масла
2 склянки води
сіль, спеції за смаком.

Всі овочі розділити на три купки. В алюмінієву каструлю або казанок налити олію і нагріти його. Підсмажити цибулю до зарум'яниться, покласти інші овочі. Тушкувати 5-10 хвилин. Додати гречку і залити водою. Тушкувати на середньому вогні до готовності 15-20 хв. Можна вживати в гарячому, і в холодному вигляді.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, (нарізати

Рекомендовані рецепти:

Печиво із злакових пластівців
Листкова коса з капустою
Рублене тісто
Пиріг з бринзою та руколою
Хачапурі
Домашня ковбаса з кролика
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: