Головна » Статті » Рецепти


Овочевий суп: 2 зубчики часнику800 г томатів у власному соку200 г дрібних макаронів300 г цвітної капусти2 середніх молоденьких кабачка (близько 400 г в сумі)1/2 ч. л. сухого чебрецюсіль і мелений чорний перець за смаком.Дрібно рубаємо часник. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. рослинного масла.Кладемо часник і смажимо до посилення аромату близько 1 хвилини. Додаємо розім'яті томати разом з соком і 700 мл води. Доводимо до кипіння, додаємо макарони і варимо близько 5 хвилин. Поки варяться макарони, нарізаємо кубиками кабачки.Капусту ділимо на невеликі суцвіття. Через 5 хвилин після початку варіння макаронів...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

«Млинці на молоці»: 2 яйця1 ст. л. цукрущіпка солі1 склянку молока1 склянка борошна1 ст. л. рослинного масла.Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло. Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води. Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні міні-запіканки з сиром і овочами: 200 гр сиру (2% або знежиреного)50 гр твердого сиру (краще брати сир низької жирності до 20%)1 помідор середньої величини (80 гр)1 невеликий перець (70 гр)20 гр порізаної зелені (петрушка, базилік)2 яйця.Сир розтерти з яйцями, додати нарізані дрібними кубиками помідор і перець, зелень, тертий на крупній тертці сир. Викласти масу у форми для кексів (ідеально — силіконові), заповнюючи їх до верху. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин до зарум'янювання. Після цього вийняти з духовки і дати трохи охолонути. Центр запіканок при охолодженні трохи осяде, при...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочеве рагу: 500 г цвітної капусти500 г кабачків350 г болгарського перцю300 г помідорів150 г цибулі150 г морквисільперецьрослинна оліязелень за смаком.В овочеве рагу можна додати будь-які овочі за смаком (картопля, баклажани, білокачанну капусту і т. д.).Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Капусту розібрати на суцвіття. Кабачки почистити, нарізати кубиками. Перець очистити від насіння,нарізати соломкою. Помідори нарізати кубиками. Зелень дрібно нарізати. На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити.Додати капусту, кабачки, перець, тушкувати під кришкою близько 10 хвилин (воду додавати не треба, овочі дадуть сік). Потім...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Гострі сирні кульки: 250г сиру 18%,2 зубчики часнику,1 пучок кропу,солодка паприка мелена,сіль.Виделкою до однорідності розім'яти сир, додати пропущений через прес часник, паприку, сіль, перемішати. Порубати дрібно кріп, обсушити і висипати на плоске блюдо. Брати сир чайною ложкою і викладати на тарілку з кропом, скачувати кульки і класти їх на тарілку для подачі закуски. В кожну кульку увіткнути по шпазі, перед подачею прибрати в холод.Для кращої в'язкості в сирну масу додають вершкове масло, сметану або майонез, також таку закуску можна доповнити сиром.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні яйця з шинкою: 500г сиру,200г копченої шинки,150г вершкового масла,4 ст. л. сметани,зелень петрушки,тертий сир. шинку Подрібнити, вершкове масло розм'якшити, додати протертий сир, шинку, перемішати, додавши тертий сир для густоти. За допомогою ложки сформувати галушки у формі яєць, панірувати їх у тертому сирі, перемішаному з зеленню. При подачі полити соусом із сметани з хріном або гірчицею.
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний салат «Білий гриб»: Куряча грудка-2 шт(800гр),печериці 600-700гр,6 шт яєць варених.2-3 цибулини репчатых, середнього розміру,2-3 моркви середніх,сир твердий 100гр,майонез,спеції (карі),зелень.Обсмажити гриби з цибулею і викласти на друшляк, (щоб пішов зайвий жир). Грудинку обсмажити з каррі,нарізати на кубики. яйця (жовтки теж нарізати) додати майонез або сметану, посолити за смаком. Викласти на блюдо, надавши форму грибочка, ніжку оформляємо тертим на дрібній тертці білком (присипати кропом), капелюшок-варена морква потерту на дрібній тертці, низ капелюшка тертим сиром.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Юшка з голів товстолобика: риба (голова) 2 шт.;картопля 5-6 шт.;морква 1 шт.;ріпчаста цибуля 1 шт.;сіль за смаком;лавровий лист 5-6 шт.;чорний перець за смаком;зелена цибуля 1 гілочка;кріп 2 гілочки.
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Увертюра»: Гриби 0,5 кгФіле куряче 0,5 кгСир 200 гЧорнослив 200 гЛук 1 шт.Горіхи волоські 1 склянкуМайонез 150-200 р.Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді 20 хвилин. Охолодити. Нарізати. Змішати з майонезом. Гриби нарізати і обсмажити з цибулею на соняшниковій олії, 8-10 хвилин, помішуючи. Остудити. Чорнослив залити окропом на 5 хвилин. Помити. Нарізати соломкою або кубиками. Горіхи подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Першим шаром викласти гриби. Далі шар курячого м'яса. Шар чорносливу і трохи майонезу. Шар тертого сиру, зверху майонез. Завершальним шаром викласти горіхи. Салат листковий з чорносливом «Увертюра» готовий. Дати...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет з оселедцем і овочами: Зварена в шкірці або запечена буряк 4 штЗварена в шкірці морква 4 штЗварений в шкірці картопля 2 — 3 штукиЗварені круто яйця 2 штукиОселедець 1 середняРіпчаста цибуля 1 невеликаМайонез близько 100 рСіль.Всі овочі потрібно зварити напередодні і добре охолодити (2-3 год в холодильнику). Оселедець обробити на філе, максимально видаліть кістки і наріжте дрібним кубиком. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і змішайте з нарізаною оселедцем. Овочі очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці. Яйця очистіть і так само натріть на дрібній тертці. Натерту буряк відіжміть і викладіть шаром...
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 591-600 601-610 611-620 621-630 631-640 ... 4691-4700 4701-4708