Овочеве рагу: 500 г цвітної капусти 500 г кабачків 350 г болгарського перцю 300 г помідорів 150 г цибулі 150 г моркви сіль перець рослинна олія зелень за смаком. В овочеве рагу можна додати будь-які овочі за смаком (картопля, баклажани, білокачанну капусту і т. д.). Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Капусту розібрати на суцвіття. Кабачки почистити, нарізати кубиками. Перець очистити від насіння, нарізати соломкою. Помідори нарізати кубиками. Зелень дрібно нарізати. На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити. Додати капусту, кабачки, перець, тушкувати під кришкою близько 10 хвилин (воду додавати не треба, овочі дадуть сік). Потім додати помідори, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою до готовності. Готове рагу посипати зеленню.
|