Головна » Статті » Рецепти

Гострі сирні кульки
Гострі сирні кульки:

250г сиру 18%,
2 зубчики часнику,
1 пучок кропу,
солодка паприка мелена,
сіль.

Виделкою до однорідності розім'яти сир, додати пропущений через прес часник, паприку, сіль, перемішати. Порубати дрібно кріп, обсушити і висипати на плоске блюдо. Брати сир чайною ложкою і викладати на тарілку з кропом, скачувати кульки і класти їх на тарілку для подачі закуски. В кожну кульку увіткнути по шпазі, перед подачею прибрати в холод.
Для кращої в'язкості в сирну масу додають вершкове масло, сметану або майонез, також таку закуску можна доповнити сиром.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, кульки

Рекомендовані рецепти:

Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Бутербродний торт "Полосатик"
Бісквітний торт на день народження
Мафіни з шоколадом
Яблучні сирники
Домашня куряча ковбаса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: