Торт печінковий: 1 кг будь печінки (бажано молодий),2 яйця,100 мл молока середньої жирності,100 г борошна,2 середніх цибулини,50 г сиру.Для начинки:6-7 середніх морквин,6-7 середніх цибулин,200 р сметани.Печінка провернути через м'ясорубку. Туди ж додати цибулю, яйця, молоко і борошно, посолити. Тепер отриману суміш збити в блендері. З отриманої маси випекти кілька коржів. Можна в духовці, так вони будуть пишніше, а можна обсмажити на сковороді, як млинці. Цибулю і моркву помити, почистити, цибулю порізати на дуже маленькі шматочки, моркву ретельно натерти на тертці і посмажити приготовані овочі на рослинному маслі. Додати сіль, перець,...