Головна » Статті » Рецепти


Торт печінковий: 1 кг будь печінки (бажано молодий),2 яйця,100 мл молока середньої жирності,100 г борошна,2 середніх цибулини,50 г сиру.Для начинки:6-7 середніх морквин,6-7 середніх цибулин,200 р сметани.Печінка провернути через м'ясорубку. Туди ж додати цибулю, яйця, молоко і борошно, посолити. Тепер отриману суміш збити в блендері. З отриманої маси випекти кілька коржів. Можна в духовці, так вони будуть пишніше, а можна обсмажити на сковороді, як млинці. Цибулю і моркву помити, почистити, цибулю порізати на дуже маленькі шматочки, моркву ретельно натерти на тертці і посмажити приготовані овочі на рослинному маслі. Додати сіль, перець,...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво «Вушка»: Борошно 1,5 склянкиВершкове масло 250 гр.Молоко 60 млЦукор ст.Яйця 2 шт.Сіль ч. л.Яйця збити з молоком і сіллю. Розм'якшене масло збити з цукром. З'єднати і збити яєчні і масляну масу. Поступово ввести просіяне борошно. Додавати її поки не вийде м'яке, еластичне тісто. Розкачати його в тонкий пласт, присипати борошном і скласти у 4 рази. Знову розкачати його,присипати борошном і скласти. Повторити послідовність кілька разів. Прибрати готове тісто в холодильник на 1 годину. Охолоджене тісто розрізати на 3 – 4 частини.Кожну частину тонко розкачати і скласти їх один на одного. Ще трохи...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Копчена скумбрія в домашніх умовах: скумбрія свіжоморожена 2 штуки,вода-1 літр,куркума порошок 1 ч. ложка,цукровий пісок 3 ст. ложки,рідкий дим 125 мл,лавровий лист, запашний і чорний перець горошком за смаком,чорний листовий чай 5 ст. ложок або 5 пакетиків,4 ст. ложки сіль.Як правильно і смачно приготувати копчену скумбрію в домашніх умовах.Для початку заварюємо заварку, заливаємо її окропом і даємо настоятися чаю близько 15 — 20 хвилин. Потім чай слід процідити від заварки або ж просто витягнути пакетики. Далі в чай засипаємо цукровий пісок і сіль і розмішуємо до повного розчинення. Суміш повинна бути...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Чоловіча мрія»: 250 г шинки250 г курячого філе200 г маринованих опеньків1 цибулина2 яйцямайонез.Яйця зварити, охолодити, нарізати. Курячу грудку зварити, охолодити, нарізати. Шинку нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і обдати окропом.З'єднати курячу грудинку, шинку, опеньки, цибуля, яйця. Заправити салат майонезом і перемішати. Оформити за бажанням.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Цвітна капуста по-корейськи: 1кг цвітна капуста1 велика морквапакетик спецій до моркви по-корейськи4 ст. ложки оцту0,5 ст. рослинного масла1 головка часнику1 маленький болгарський перець(солодкий)петрушка.Капусту помити, розібрати на суцвіття. Відварити в киплячій воде15 - 20 хв (до легкої м'якості). Остудити. Моркву натерти на крупній тертці.перець нарізати тоненькими півкільцями, нарізати дрібно петрушку. Змішати з капустою, додати спеції, оцет, олію(краще нагріти), часник. Залишити на ніч в судочки.
Переглядів: 583
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Мадам Кураж»: Куряче філе 300 р.Картопля 3 шт.Яйця 4 шт.Морква 1 шт.2 шт. КівіЯблуко кисло-солодке, середнього розміру 1 шт.Горошок зелений консервований 1 банка.Сир 70 р.Крок 1 Курячу грудку відварити в підсоленій воді. Нарізати її кубиками невеликого розміру.Крок 2 Картопля, морква, яйця також відварити, охолодити, очистити. Нарізати кубиками в різний посуд.Крок 3 Фрукти очистити від шкірки і нарізати такими ж кубиками.Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.Крок 5 Все змішати, додати горошок, посолити і заправити майонезом.Крок 6 Салат викласти в сирну кошик.Крок 7 Сирна кошик — натерти сир...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Різдвяний вінок «Олів'є»: картопля середня 4 штзелений горошок 1 банкавідварне м'ясо або варена ковбаса 500 гогірки свіжі 2 штогірки мариновані 3 штцибулю середній 1 штяйця 4 штморква середня 1 штмайонез 250 гсільчорний перецьзелень.Відваріть картоплю, моркву, яйця. Очистіть, наріжте кубиками. М'ясо або ковбасу, цибулю і огірки теж наріжте кубиками. Змішайте інгредієнти, додайте горошок, посоліть, поперчіть за смаком, заправте майонезом і додайте нарізану зелень. Салат «Олів'є» викласти на плоскому блюді кільцем навколо склянки або відповідної за розміром баночки, вирівняти ложкою поверхню, змастити майонезом або сметаною, потім банку видалити. Прикрасити зверху
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

МАРМЕЛАДНИЙ КРЕМ за 10 хвилин: 100 гр м'якого сиру (або домашнього сиру)1 ст л цукру100 гр конфітюру або варення з алкоголем150 мл подвійних вершків. Покласти в миску сир і цукор, збивати міксером близько хвилини, поки цукор не розчиниться в сирі. Додати мармелад і продовжувати збивати. В окремій мисці злегка збити вершки, додати в суміш з мармеладом. Перелити в вазочку і остуджувати в холодильнику як мінімум 30 хв.
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «кукурудза»: 1 банку консервованої кукурудзи3 варених яйця100 грам твердого сиру100 грам чорносливукілька зубчиків часникумайонезкілька пір'я зеленої цибулі.Відварені яйця і вимитий чорнослив порізати маленькими шматочками. Сир натерти на крупній тертці. Додати кукурудзу, залишивши одну третину банки для прикраси. Видавити часник, заправити майонезом (краще приготований самими) і все перемішати. Отриману масу викласти на блюдо у формі кукурудзяного качана. Зверху салат прикрасити рештою кукурудзяними зернами. Пір'я зеленої цибулі розрізати і викласти на салат надаючи вид кукурудзяного качана. На 30 хв відправте приготоване блюдо в холодильник.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Грибна підкова»: Печериці 400 гМорква 200 гЯйця 4 шт.Твердий сир 100 гМайонез 100 гБуряк 100 рПриправи.Помити гриби, нарізати їх тонкими пластинками, після чого обсмажити на рослинному маслі. Поперчити. Відварити яйця і натерти їх на дрібній тертці.Відварити моркву і буряк. Натерти їх на крупній тертці. Сир натерти на дрібній тертці. Пора викладати шари. Спочатку треба покласти половину грибів, потім — сир, буряк, яйця, моркву, а потім знову гриби. Можна використовувати склянку, поставивши його по центру страви, щоб форма вийшла рівною. Шари бажано змащувати майонезом. Щоб салат не вийшов занадто жирним, варто малювати...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 611-620 621-630 631-640 641-650 651-660 ... 4691-4700 4701-4708