Головна » Статті » Рецепти

Печінковий Торт
Торт печінковий:

1 кг будь печінки (бажано молодий),
2 яйця,
100 мл молока середньої жирності,
100 г борошна,
2 середніх цибулини,
50 г сиру.
Для начинки:
6-7 середніх морквин,
6-7 середніх цибулин,
200 р сметани.

Печінка провернути через м'ясорубку. Туди ж додати цибулю, яйця, молоко і борошно, посолити. Тепер отриману суміш збити в блендері. З отриманої маси випекти кілька коржів. Можна в духовці, так вони будуть пишніше, а можна обсмажити на сковороді, як млинці. Цибулю і моркву помити, почистити, цибулю порізати на дуже маленькі шматочки, моркву ретельно натерти на тертці і посмажити приготовані овочі на рослинному маслі. Додати сіль, перець, сметану. Перемішати отриману суміш і трохи загасити. Тепер можна зібрати торт. Чергуємо печінкові коржі і начинку. На верхній корж покласти начинку. Посипати цей шар тертим сиром. Верхній шар можна прикрасити овочами або майонезом по вашому розсуду.
Все. Торт з печінки готовий!

Просмотров: 422
Категория: Рецепти |
| Теги: середніх, торт

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Сирні булочки-кіски
Апельсинові мафіни
Гречка з консервованим тунцем
Домашня сметана
Готуємо сушіння
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: