Торт печінковий: 1 кг будь печінки (бажано молодий), 2 яйця, 100 мл молока середньої жирності, 100 г борошна, 2 середніх цибулини, 50 г сиру. Для начинки: 6-7 середніх морквин, 6-7 середніх цибулин, 200 р сметани. Печінка провернути через м'ясорубку. Туди ж додати цибулю, яйця, молоко і борошно, посолити. Тепер отриману суміш збити в блендері. З отриманої маси випекти кілька коржів. Можна в духовці, так вони будуть пишніше, а можна обсмажити на сковороді, як млинці. Цибулю і моркву помити, почистити, цибулю порізати на дуже маленькі шматочки, моркву ретельно натерти на тертці і посмажити приготовані овочі на рослинному маслі. Додати сіль, перець, сметану. Перемішати отриману суміш і трохи загасити. Тепер можна зібрати торт. Чергуємо печінкові коржі і начинку. На верхній корж покласти начинку. Посипати цей шар тертим сиром. Верхній шар можна прикрасити овочами або майонезом по вашому розсуду. Все. Торт з печінки готовий!
|