Салат «кукурудза»: 1 банку консервованої кукурудзи 3 варених яйця 100 грам твердого сиру 100 грам чорносливу кілька зубчиків часнику майонез кілька пір'я зеленої цибулі. Відварені яйця і вимитий чорнослив порізати маленькими шматочками. Сир натерти на крупній тертці. Додати кукурудзу, залишивши одну третину банки для прикраси. Видавити часник, заправити майонезом (краще приготований самими) і все перемішати. Отриману масу викласти на блюдо у формі кукурудзяного качана. Зверху салат прикрасити рештою кукурудзяними зернами. Пір'я зеленої цибулі розрізати і викласти на салат надаючи вид кукурудзяного качана. На 30 хв відправте приготоване блюдо в холодильник.
|