САЛАТ «ЧЕБУРАШКА»: куряче філе 300-400 гр,огірок 1-2 шт,1 морква,2 невеликі цибулини,банку маринованих грибів,1 яйце,твердий сир,волоські горіхи,майонез,зелена цибулямаслини для прикраси.Моркву натерти на тертці, а потім протушкувати на сковорідці з невеликою додавання води. Ріжемо філе, огірки, гриби, цибулю і все перемішуємо.Додаємо в суміш частину моркви (частину залишаємо для мордочки і грудки), від яйця відрізаємо трохи білка для очей, а решта ріжемо в салат. Все змішуємо з майонезом і викладаємо на блюдо у формі Чебурашки.Посипаємо його тертим сиром. Потім робимо майонезну сіточку і приступаємо до оформлення. З моркви викладаємо мордочку...