Головна » Статті » Рецепти


Салат «Леді»: 300 г курячого філе150 г огірків150 г консервованого горошку (12 банки)150 г сметанипучок кропусіль.Куряче філе відварити протягом 20 хвилин з моменту закипання. Остудити.Огірки порізати середніми кубиками. Кріп дрібно порізати. Куряче філе порізатисередніми кубиками. Скласти в салатник філе, огірки, кріп, горошок. Додати сметану, посолити, перемішати.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Морський бриз»: креветки (відварені і очищені) 500 гперець (зелений і жовтий) 2 шт.маслини (без кісточок) 1 банкаяблука (зелені) 2 шт.олія оливкова за смакомлимон (сік половини лимона).Фрукти і овочі вимити. У перців видалити серцевину і нарізати великою соломкою. Маслини розрізати уздовж навпіл і змішати з перцем. Інгредієнти салату повинні нарезаться досить крупно, тому креветки не різати, а цілком додати в салат. У яблук видалити серцевину і нарізати великими шматочками в інший посуд і відразу збризнути соком лимона, швидко перемішати і додати в салат. Заправити салат оливковою олією.
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

«Грецький салат»: 500 г помідорів350 г червоного болгарського перцю400 г огірків200 г бринзи (або сиру Фета)150 г маслин (без кісточок)Салат листовий, для прикраси.Соус:5 ст. л. оливкової або соняшникової олії2 ст. л. лимонного сокусільперець.Все крупно нарізаємо, приблизно на 5 мм більше маслин. Складаємо овочі. Сир, соус і маслини додаємо в останній момент. Перемішуємо і знову викладаємо зверху трохи сиру і маслин.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Малосольні огірки: 1 кг огірків (дрібних і міцних),пучок кропу,головку часнику,2-4 столових ложки солі (хто як любить),1 літр мінералки (природно, газованої).Добре моєму наші огірочки, відрізаємо хвостики у них, викладаємо в ємність, попередньо розламаний навпіл пучок кропу (другу половину, потім покладемо зверху), очищаємо цілу головку часнику, ріжемо зубчики «як на картинці», посипаємо огірки. Перелити воду в ємність, розчиняємо в ній сіль. Заливаємо огірки, вони повинні бути повністю покриті. Кріп. Закриваємо кришкою і в холодильник на добу.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

«Запечені яблука»: Яблука 4 штКурага 1 склянкуРодзинки-1/2 склянкиВолоські горіхи 1/2 склянкиКоричневий цукор 100 рВершкове олія 4 столові ложкиКориця в паличках 4 штАпельсин (сік) 4 шт.Зріжте у яблук верхівку, вийміть серцевину, зніміть шкірку. У мисці змішайте курагу, родзинки, подрібнені волоські горіхи, коричневий цукор,розтоплене вершкове масло. Розділіть цю суміш між 4 яблуками, а замість хвостик вставити паличку кориці. Викладіть яблука на блюдо і полийтеапельсиновим соком. Духовку нагрійте до 180 градусів. Випікайте протягом години, взбрызгивая яблука апельсиновим соком кожні 10 хвилин. Подавайте гарячими прямо з духовки або кімнатної температури.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «ЧЕБУРАШКА»: куряче філе 300-400 гр,огірок 1-2 шт,1 морква,2 невеликі цибулини,банку маринованих грибів,1 яйце,твердий сир,волоські горіхи,майонез,зелена цибулямаслини для прикраси.Моркву натерти на тертці, а потім протушкувати на сковорідці з невеликою додавання води. Ріжемо філе, огірки, гриби, цибулю і все перемішуємо.Додаємо в суміш частину моркви (частину залишаємо для мордочки і грудки), від яйця відрізаємо трохи білка для очей, а решта ріжемо в салат. Все змішуємо з майонезом і викладаємо на блюдо у формі Чебурашки.Посипаємо його тертим сиром. Потім робимо майонезну сіточку і приступаємо до оформлення. З моркви викладаємо мордочку...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибний суп-пюре з картоплею: 600гр. картоплі300гр. печериць500мл. 20% вершків200гр. лукаСіль, рослинне масло, чорний перець.Чистимо картоплю й нарізаємо його не дуже дрібно. Заливаємо водою, щоб вона покривала картоплю, злегка солимо і відварюємо до готовності. Зливаємо воду і товчемо картоплю. Дрібно кришимо цибулю та нарізаємо гриби. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо до нього гриби і трохи солі. Смажимо до випаровування всієї рідини. У бленедере подрібнюємо гриби і цибулю. Додаємо грибну масу до картоплі, вливаємо також вершки, трохи солимо і перчимо. Перемішуємо все блендером до однорідної маси. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Посипаємо зеленню і...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Яйця в «укритті»: 0.5 кг фаршу5 варених яєць1 сире яйце1 велика картоплина1 велика цибулина3 зубчики часнику3-4 скибочки копченого беконусіль, перець, паприка.Готуємо фарш: для цього в м'ясо трьом цибулю, картоплю і часник. Додаємо яйце, дрібно нарізаний бекон, сіль,перець і паприку. Ретельно перемішуємо. Беремо шматочок готового фаршу, розрівнюємо його і кладемо в середину варене очищене яйце. Піднімаємо краю м'ясної коржі так, щоб яйце виявилося всередині. Виходить кулька. Печете 30 хвилин в духовці при температурі 180 С.
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Царська Радість»: варені кальмари 1/2кгварене яйце 10 шт.крабові палички 1 пачкачервона ікра 150гпетрушка, кріп, огірочки за смакоммайонез.Всі шаткуємо соломкою, перемішуємо і викладаємо в салатник. Для прикраси використовуємо зелень, огірочки, на половинки варених яєць викладаємо ікру і прикрашаємо з фото.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з кальмарами: кальмари 250300 р12 шт. помідорисир 100200 рчасник 1 зубчикмайонеззелень кропу або петрушкисіль,перець чорний мелений.Очистити кальмари і кинути на 3 хвилини в киплячу воду. Потім злити воду і відразу кальмари обполоснути холодною водою, нарізати їх соломкою. Помідори також порізати соломкою. Часник видавити через прес. Сир натерти на крупній тертці. Все перемішати і заправити майонезом.
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 621-630 631-640 641-650 651-660 661-670 ... 4691-4700 4701-4708