Головна » Статті » Рецепти

«Запечені яблука»
«Запечені яблука»:

Яблука 4 шт
Курага 1 склянку
Родзинки-1/2 склянки
Волоські горіхи 1/2 склянки
Коричневий цукор 100 р
Вершкове олія 4 столові ложки
Кориця в паличках 4 шт
Апельсин (сік) 4 шт.

Зріжте у яблук верхівку, вийміть серцевину, зніміть шкірку. У мисці змішайте курагу, родзинки, подрібнені волоські горіхи, коричневий цукор,
розтоплене вершкове масло. Розділіть цю суміш між 4 яблуками, а замість хвостик вставити паличку кориці. Викладіть яблука на блюдо і полийте
апельсиновим соком. Духовку нагрійте до 180 градусів. Випікайте протягом години, взбрызгивая яблука апельсиновим соком кожні 10 хвилин. Подавайте гарячими прямо з духовки або кімнатної температури.

Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: горіхи, яблука

Рекомендовані рецепти:

Сирно-овочева паста
Домашня сметана
Салат з оселедцем (рецепт)
Морквяний торт
Манник з цукатами
Булочки-рулетики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: