«Запечені яблука»: Яблука 4 шт Курага 1 склянку Родзинки-1/2 склянки Волоські горіхи 1/2 склянки Коричневий цукор 100 р Вершкове олія 4 столові ложки Кориця в паличках 4 шт Апельсин (сік) 4 шт. Зріжте у яблук верхівку, вийміть серцевину, зніміть шкірку. У мисці змішайте курагу, родзинки, подрібнені волоські горіхи, коричневий цукор, розтоплене вершкове масло. Розділіть цю суміш між 4 яблуками, а замість хвостик вставити паличку кориці. Викладіть яблука на блюдо і полийте апельсиновим соком. Духовку нагрійте до 180 градусів. Випікайте протягом години, взбрызгивая яблука апельсиновим соком кожні 10 хвилин. Подавайте гарячими прямо з духовки або кімнатної температури.
|