Головна » Статті » Рецепти

Грибний суп-пюре з картоплею
Грибний суп-пюре з картоплею:

600гр. картоплі
300гр. печериць
500мл. 20% вершків
200гр. лука
Сіль, рослинне масло, чорний перець.

Чистимо картоплю й нарізаємо його не дуже дрібно. Заливаємо водою, щоб вона покривала картоплю, злегка солимо і відварюємо до готовності. Зливаємо воду і товчемо картоплю. Дрібно кришимо цибулю та нарізаємо гриби. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо до нього гриби і трохи солі. Смажимо до випаровування всієї рідини. У бленедере подрібнюємо гриби і цибулю. Додаємо грибну масу до картоплі, вливаємо також вершки, трохи солимо і перчимо. Перемішуємо все блендером до однорідної маси. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Готово! Дуже смачний і ніжний супчик.

Просмотров: 345
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, гриби

Рекомендовані рецепти:

Прісна корж зі шпинатом
Відкритий пиріг з персиками
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Угорські булочки з сиром
Печенюшки "Міні"
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: