Грибний суп-пюре з картоплею: 600гр. картоплі 300гр. печериць 500мл. 20% вершків 200гр. лука Сіль, рослинне масло, чорний перець. Чистимо картоплю й нарізаємо його не дуже дрібно. Заливаємо водою, щоб вона покривала картоплю, злегка солимо і відварюємо до готовності. Зливаємо воду і товчемо картоплю. Дрібно кришимо цибулю та нарізаємо гриби. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо до нього гриби і трохи солі. Смажимо до випаровування всієї рідини. У бленедере подрібнюємо гриби і цибулю. Додаємо грибну масу до картоплі, вливаємо також вершки, трохи солимо і перчимо. Перемішуємо все блендером до однорідної маси. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Готово! Дуже смачний і ніжний супчик.
|