Головна » Статті » Рецепти


Салат «Білий лебідь»: 200 р курячого м'яса2 картоплиниголовка цибуляогірок солоний3 яйця400 г майонезсіль — за смаком.Картоплю відварити "в мундирі", остудити, очистити, нарізати маленькими кубиками. Посолити. Цибулю дрібно нарізати. Огірок нарізати кубиками. М'ясо птиці відварити, остудити, дрібно нарізати. Яйця відварити, остудити, очистити і дрібно нарізати. У салатник викласти шарами: картоплю, курку, цибулю, огірок, яйця. Кожен шар змастити майонезом. Верх салату посипати тертим білком і прикрасити зеленню.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з макаронами (пастою) з шинкою і сиром: Сир.Шинка.Макарони.Оливки без кісточок.Помідори.Перець солодкий жовтий.Кріп, петрушка, зелень базиліка.Оливкова олія.Лимонний сік.Часник.Перець.Сіль.Сир і шинку нарізаємо соломкою. Додати нарізані скибочками помідор і солодкий перець. Макарони відварити і змішати з нарізкою. Заправити подрібненим часником, оливковою олією, лимонним соком. Додати сіль і перець за смаком., викласти в салатницю, прикрасити зеленню і оливками.
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

«Курячий плов у горщиках»: 1 курячий окорочок1 морква1 головка ріпчастої цибулі6 ст. л. рисусіль за смакоммасло рослиннеприправа для курки.Стегенце помити, розрізати на шматочки, натерти спеціями для курки. У сковороду налити олію, викласти стегенця, поставити на вогонь тушкуватися. Моркву натерти на крупній тертці і додати до стегенець. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і висипати в сковороду. Тушкувати до готовності. Взяти три горщика, викласти в них смажені стегенця. У кожен горщик додати по 2 ст. ложки рису. Додати води стільки, щоб її рівень був на 1,5 — 2 см вище рису. Посолити, закрити горщики кришками і...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

«Салат «Рафаелло»: 500 г курячого філе6 варених яєць200 р білого сиру2 зубчики часнику1 маринована цибулинамайонез.Куряче філе дрібно нарізати і обсмажити на рослинному маслі. Посолити і поперчити. Викласти на дно страви, змастити майонезом (тонким шаром). Маринований цибулю нарізати півкільцями і викласти поверх курки, тонко змастити майонезом. Яйця розрізати навпіл, жовтки вийняти, розім'яти виделкою, змішати з часником і майонезом, викласти назад у білки. Викласти на цибулю. Посипати тертим сиром.
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

ХРИЗАНТЕМИ З ЛУКА:
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Уральська скринька»: 250-300 г копченої курячої грудки,2 шт. картоплі,1 цибулина,200 г грибів (можна взяти опеньки мариновані),100 г твердого сиру,майонез,сіль,перець.Варена в мундирі або печена картопля очистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити і поперчити. Цибуля ріпчаста дрібно порубати. Гриби і курячу грудку дрібно порізати. Твердий сир натерти на крупній тертці. Укладати шарами в наступному порядку, при цьому кожен шар змащувати майонезом:– картопля– цибуля ріпчаста– гриби– куряча грудка– твердий сирЗакрити плівкою і дати настоятися 8-10 годин в холодильнику. Перед подачею на стіл прикрасити петрушкою, кропом, зеленою цибулею,...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Фото — прикраса салатів:
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Крабові палички, фаршировані сиром: 200 г крабових паличок,100 г сиру,2 зубчики часнику,майонез,зелень.Крабові палички розморозити. Сир натерти на дрібній тертці і викласти в тарілку, додати пропущений через прес часник і дрібно порізану зелень, добре перемішати. Крабові палички акуратно розгорнути, змастити сирною масою і акуратно згорнути.Крабові палички, фаршировані сиром готові.
Переглядів: 559
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Фіалки»: Курка копчена 300 гр.Чорнослив 150 гр.Печериці 400 гр.Огірки 300 гр.Морква по-корейськи 200 гр.5 шт. РедисЯйце 1 шт.Крекери 100 гр.Шпинат 50 гр.Майонез-3 ст. л.Курку очистити від шкіри і порізати соломкою. Чорнослив огірки порізати соломкою. Печериці порізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі.На дно страви вистелити плівку і викласти на неї порізану курку, змастити майонезом. Поверх викласти чорнослив і ще змастити майонезом. Наступним шаром покласти гриби, знову змастити майонезом. Потім викласти огірки, потім майонез і корейську моркву. Акуратно перевернути салат на блюдо. Редис порізати кружальцями. Яйце зварити круто, відокремити...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний рулет в тесті по-домашньому: 50 г вершкового масла1 велика нарізана цибулина1 зубок часнику2 столові ложки рубаної петрушки700 г свинячого фаршу2 чайні ложки гірчиці1 яйце450 г листкового тіста3 зварених круто яйцясіль, перець.Розігріти духовку до 180 градусів. На вершковому маслі обсмажити на слабкому вогні цибулю, часник і петрушку. У фарш покласти обсмажену цибулю і перемішати з зеленню, додати гірчицю і більшу частину збитого яйця (залишити трохи для змазування тіста), посолити, поперчити. Яйця розрізати навпіл. Розкачати тісто в прямокутник. Покласти в середину половину фаршу, зверху — половинки яєць. Яйця закрити залишилися фаршем....
Переглядів: 550
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 641-650 651-660 661-670 671-680 681-690 ... 4691-4700 4701-4708