Салат «Уральська скринька»: 250-300 г копченої курячої грудки,2 шт. картоплі,1 цибулина,200 г грибів (можна взяти опеньки мариновані),100 г твердого сиру,майонез,сіль,перець.Варена в мундирі або печена картопля очистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити і поперчити. Цибуля ріпчаста дрібно порубати. Гриби і курячу грудку дрібно порізати. Твердий сир натерти на крупній тертці. Укладати шарами в наступному порядку, при цьому кожен шар змащувати майонезом:– картопля– цибуля ріпчаста– гриби– куряча грудка– твердий сирЗакрити плівкою і дати настоятися 8-10 годин в холодильнику. Перед подачею на стіл прикрасити петрушкою, кропом, зеленою цибулею,...