Головна » Статті » Рецепти

Салат «Фіалки»
Салат «Фіалки»:

Курка копчена 300 гр.
Чорнослив 150 гр.
Печериці 400 гр.
Огірки 300 гр.
Морква по-корейськи 200 гр.
5 шт. Редис
Яйце 1 шт.
Крекери 100 гр.
Шпинат 50 гр.
Майонез-3 ст. л.

Курку очистити від шкіри і порізати соломкою. Чорнослив огірки порізати соломкою. Печериці порізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі.
На дно страви вистелити плівку і викласти на неї порізану курку, змастити майонезом. Поверх викласти чорнослив і ще змастити майонезом. Наступним шаром покласти гриби, знову змастити майонезом. Потім викласти огірки, потім майонез і корейську моркву. Акуратно перевернути салат на блюдо. Редис порізати кружальцями. Яйце зварити круто, відокремити білки від жовтків. Жовтки дрібно порізати. Перевернутий салат з усіх боків обкласти крекерами. Зверху прикрасити листям шпинату, складеними з редису трояндочками, у центр кожного покласти трохи жовтка.

Просмотров: 373
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, салат

Рекомендовані рецепти:

Рулет з лимоном
Рибний паштет з овочами
Торт "Посмішка негра"
Закуска з печериць по-іспанськи
Пудинг з фініками
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: