Салат «Фіалки»: Курка копчена 300 гр. Чорнослив 150 гр. Печериці 400 гр. Огірки 300 гр. Морква по-корейськи 200 гр. 5 шт. Редис Яйце 1 шт. Крекери 100 гр. Шпинат 50 гр. Майонез-3 ст. л. Курку очистити від шкіри і порізати соломкою. Чорнослив огірки порізати соломкою. Печериці порізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі. На дно страви вистелити плівку і викласти на неї порізану курку, змастити майонезом. Поверх викласти чорнослив і ще змастити майонезом. Наступним шаром покласти гриби, знову змастити майонезом. Потім викласти огірки, потім майонез і корейську моркву. Акуратно перевернути салат на блюдо. Редис порізати кружальцями. Яйце зварити круто, відокремити білки від жовтків. Жовтки дрібно порізати. Перевернутий салат з усіх боків обкласти крекерами. Зверху прикрасити листям шпинату, складеними з редису трояндочками, у центр кожного покласти трохи жовтка.
|