Головна » Статті » Рецепти

М'ясний рулет в тесті по-домашньому
М'ясний рулет в тесті по-домашньому:

50 г вершкового масла
1 велика нарізана цибулина
1 зубок часнику
2 столові ложки рубаної петрушки
700 г свинячого фаршу
2 чайні ложки гірчиці
1 яйце
450 г листкового тіста
3 зварених круто яйця
сіль, перець.

Розігріти духовку до 180 градусів. На вершковому маслі обсмажити на слабкому вогні цибулю, часник і петрушку. У фарш покласти обсмажену цибулю і перемішати з зеленню, додати гірчицю і більшу частину збитого яйця (залишити трохи для змазування тіста), посолити, поперчити. Яйця розрізати навпіл. Розкачати тісто в прямокутник. Покласти в середину половину фаршу, зверху — половинки яєць. Яйця закрити залишилися фаршем. На довгих сторонах прямокутника зробити через 2 см косі розрізи. Загорнути верхній і нижній край тесту на фарш. Підняти смужки і з'єднати їх хрест-навхрест, притискаючи до начинки. Із залишків тіста можна прикрасити рулет. Змастити тісто залишилися яйцем і випікати 40 хвилин (до золотистого кольору).

Просмотров: 551
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, яйця

Рекомендовані рецепти:

Закритий лимонний пиріг
Часникові рулетики
Яблучна коврижка
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Круасани з шоколадом
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: