М'ясний рулет в тесті по-домашньому: 50 г вершкового масла 1 велика нарізана цибулина 1 зубок часнику 2 столові ложки рубаної петрушки 700 г свинячого фаршу 2 чайні ложки гірчиці 1 яйце 450 г листкового тіста 3 зварених круто яйця сіль, перець. Розігріти духовку до 180 градусів. На вершковому маслі обсмажити на слабкому вогні цибулю, часник і петрушку. У фарш покласти обсмажену цибулю і перемішати з зеленню, додати гірчицю і більшу частину збитого яйця (залишити трохи для змазування тіста), посолити, поперчити. Яйця розрізати навпіл. Розкачати тісто в прямокутник. Покласти в середину половину фаршу, зверху — половинки яєць. Яйця закрити залишилися фаршем. На довгих сторонах прямокутника зробити через 2 см косі розрізи. Загорнути верхній і нижній край тесту на фарш. Підняти смужки і з'єднати їх хрест-навхрест, притискаючи до начинки. Із залишків тіста можна прикрасити рулет. Змастити тісто залишилися яйцем і випікати 40 хвилин (до золотистого кольору).
|