Головна » Статті » Рецепти

Салат «Уральська скринька»
Салат «Уральська скринька»:

250-300 г копченої курячої грудки,
2 шт. картоплі,
1 цибулина,
200 г грибів (можна взяти опеньки мариновані),
100 г твердого сиру,
майонез,
сіль,
перець.

Варена в мундирі або печена картопля очистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити і поперчити. Цибуля ріпчаста дрібно порубати. Гриби і курячу грудку дрібно порізати. Твердий сир натерти на крупній тертці. Укладати шарами в наступному порядку, при цьому кожен шар змащувати майонезом:
– картопля
– цибуля ріпчаста
– гриби
– куряча грудка
– твердий сир
Закрити плівкою і дати настоятися 8-10 годин в холодильнику. Перед подачею на стіл прикрасити петрушкою, кропом, зеленою цибулею, цілими грибами.

Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, салат

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Кекс "Мармурова"
Екзотична яловичина
Прісне тісто листкове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: