Салат «Уральська скринька»: 250-300 г копченої курячої грудки, 2 шт. картоплі, 1 цибулина, 200 г грибів (можна взяти опеньки мариновані), 100 г твердого сиру, майонез, сіль, перець. Варена в мундирі або печена картопля очистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити і поперчити. Цибуля ріпчаста дрібно порубати. Гриби і курячу грудку дрібно порізати. Твердий сир натерти на крупній тертці. Укладати шарами в наступному порядку, при цьому кожен шар змащувати майонезом: – картопля – цибуля ріпчаста – гриби – куряча грудка – твердий сир Закрити плівкою і дати настоятися 8-10 годин в холодильнику. Перед подачею на стіл прикрасити петрушкою, кропом, зеленою цибулею, цілими грибами.
|