Головна » Статті » Рецепти

«Курячий плов у горщиках»
«Курячий плов у горщиках»:

1 курячий окорочок
1 морква
1 головка ріпчастої цибулі
6 ст. л. рису
сіль за смаком
масло рослинне
приправа для курки.

Стегенце помити, розрізати на шматочки, натерти спеціями для курки. У сковороду налити олію, викласти стегенця, поставити на вогонь тушкуватися. Моркву натерти на крупній тертці і додати до стегенець. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і висипати в сковороду. Тушкувати до готовності. Взяти три горщика, викласти в них смажені стегенця. У кожен горщик додати по 2 ст. ложки рису. Додати води стільки, щоб її рівень був на 1,5 — 2 см вище рису. Посолити, закрити горщики кришками і поставити в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин.

Просмотров: 413
Категория: Рецепти |
| Теги: «курячий, стегенця

Рекомендовані рецепти:

Екзотична яловичина
Творожник "Далматинець"
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Прісне тісто листкове
Закусочний рулет з серця
Домашні цукерки з інжиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: