«Курячий плов у горщиках»: 1 курячий окорочок 1 морква 1 головка ріпчастої цибулі 6 ст. л. рису сіль за смаком масло рослинне приправа для курки. Стегенце помити, розрізати на шматочки, натерти спеціями для курки. У сковороду налити олію, викласти стегенця, поставити на вогонь тушкуватися. Моркву натерти на крупній тертці і додати до стегенець. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і висипати в сковороду. Тушкувати до готовності. Взяти три горщика, викласти в них смажені стегенця. У кожен горщик додати по 2 ст. ложки рису. Додати води стільки, щоб її рівень був на 1,5 — 2 см вище рису. Посолити, закрити горщики кришками і поставити в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин.
|