Головна » Статті » Рецепти


Закуска Новорічні свічки: 7 шт. — солодкий перець (жовті і зелені)1 шт. — солодкий перець червонийНачинка:Сир і варені яйця натерти на тертці.Цибулю і часник розчавити, подрібнити.все Перемішати і заправити майонезом.Перець помити. Щоб стійко стояли жовті і зелені перчики – зрізати трохи вниз і зверху. А тепер наповнюємо перець начинкою. Вирізати з червоного перцю трикутники – полум'я. Поставити їх в центр вже готових начинених перчиком.
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з авокадо, креветками і помідорами: 1-2 авокадо1-2 помідора150 г креветок (відварених і почищених)листя зеленого салатузаправка:3 ст. л. рослинного масла1 ст. л. лимонного сокусільперець.Він ідеально підходить для романтичної вечері. Помідори нарізати часточками. Авокадо почистити, видалити кісточку, нарізати часточками. Для заправки змішати масло, лимонний сік, посолити, поперчити. Зелений салат порвати руками, викласти на тарілочку. На салат викласти помідори. На помідори викласти авокадо. Викласти креветки, полити заправкою.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Перший аркуш календаря»: солодкий болгарський перець (червоний і жовтий);відварні креветки;твердий сир;варені яйця;майонез (або сметана зі спеціями);зелень для прикраси.(продукти для салату можна взяти інші — по смаку й наявності).Салат листковий.Продукти викладаємо на тарілку у формі прямокутного «календарика».Перший шар — нарізаний кубиками солодкий перецьСітка з майонезуШар відварених креветок (їх можна подрібнити — це за смаком).Знову сітка з майонезуШар тертого сиру.Сітка майонезу.Тертий яєчний жовток.Сітка майонезу.Тертий яєчний білок.Для додання зібраному «календарику» чіткої прямокутної форми злегка притискаємо з усіх боків великим широким ножем.Обмазуємо верх і...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сніговик»: 450 г курячого філе3 картоплі3 — 4 яйця250 г маринованих грибівогіркимайонезДля прикраси: морквумаслин.У підсоленій воді відваріть курячого філе, а потім остудіть і наріжте дрібними кубиками. Промийте картоплю і відваріть, підсолюємо воду після закипання. Готову картоплю, остудіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками. У підсоленій воді відваріть яйця, а потім остудіть під холодною водою, очистіть і відокремте білки від жовтків. Натріть білки на дрібну тертку, а жовтки нам не знадобляться. Дрібно наріжте маринованих грибів. Салат викладається на блюдо шарами, кожен з яких промащується майонезом, крім білків. Спочатку викладіть гриби, потім огірки,...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Сніговик»: Для тіста:Яйце куряче 3 штукиМасло вершкове 150 грамЦукор 1 склянкуБорошно пшеничне 3 склянкиСода 1/2 чайної ложкиВанільний цукор 1 пакетикСіль 1/2 чайної ложкиКокосова стружка 2 пакетаДля крему:Сметана, жирна 500 грамЦукор 1 стакан.Яйця збити з цукром в піну. Масло розтопити, остудити, додати до яєць, перемішати. У тісто додати ванільний цукор, соду, сіль і борошно. Замісити тісто. Вилити його в приготовану форму і випікати в духовці, нагрітій до 180 градусів 30-40 хвилин. Охолодити і розрізати на шматочки — 4 на 4 сантиметри.Приготувати крем: сметану збити з цукром. Крем...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Новорічні бутерброди «Ялиночки»: 4 шматочки батона1 шт. копченого курячого стегенця200 гр. твердого сиру50 гр. волоських горіхів2 ст. л. майонезукріп.Батон нарізати будь-якої форми, можна кружальцями, зірочками і т. д., підсушити в тостері або на сухій сковорідці. М'ясо окосту, зелень, горіхи подрібнити в блендері, додати майонез і ретельно перемішати. Сир нарізати товщиною до 0, 7 мл. розміром 3 на 4 см. і вирізати ялинок на ніжках, залишки натерти окремо на тертці. Батон змастити приготовленої масою, посипати тертим сиром. Готові ялинки змастити майонезом, обваляти в зелені кропу і вставити у сир з масою.
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Новорічні свічки»: 3 картоплі(відварити,натерти на крупній тертці)2 моркви(відварити,натерти на крупній тертці)2 варених яйця(дрібно покришити,трохи білка відкласти для свічок)500г. броколі (відварити,але не переварити!,розділити на суцвіття)Для соусу(промазки):варена шинка або м'ясо,пара маринованих огірочків, цибулю і майонез.Шинку або м'ясо ріжемо дрібною соломкою,огірочки і цибулю дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо по смаку і заправляємо майонезом.А так же :кріп або петрушка,4 пластику сиру,червона паприка,зерна граната.Викладаємо салат шарами,залишаючи чотири круглих отвори для «свічок», промазуючи соусом, крім останнього.1 - картопля2 - морква3 - яйця4 - брокколі.Коригуємо кропом або петрушкою і...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарний святковий салат «Хлопавка»: Картопля 5-6 штЯйця 3 шт+5 шт для прикрасиКуряче філе 1 штЦибуля 1 штГоріхи волоські 1/2 ст(нечищене)Гранат за смакомМайонезОцетСільДля прикраси:КріпМорква 1 штБуряк 1 штРедисМаслини без кісточокЦибулю-порей.
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «СНІГОВИК»: 4-5 жмень рису,2-3 солоних огірка,1-2 свіжих огірка,1-2 моркви,2 яйця,100 г крабових паличок,яблуко,банка консервованого лосося,лимонний сік,майонез,маслини,маленький шматочок свіжого помідора.Рис, яйця і моркву відварити. Яблуко очистити і дрібно нарізати, консерви розім'яти виделкою. Морква, крабові палички, огірки і яйця дрібно нарізати, залишивши небагато для прикраси (у яйця залишити білок). У салатниці з'єднати рис, огірки, морква, крабові палички, яблуко, яйця, рибу і заправити майонезом і лимонним соком. Салат перемішати і викласти на плоске красиве блюдо у вигляді сніговика, посипати білком, натертим на дрібній тертці.Шапочку зробити з дрібно нарізаних маслин...
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

«Мішок Діда Мороза»: Червона риба(малосолоний) 200гІкра червона 70гсирний Сир вершковий 70гЛистя часнику. Дрібно нарізаємо листя часнику(можна замінити пір'ям зеленого лука) і змішуємо з сирним сиром. Нарізаємо рибу тонкими пластинами(або беремо готову нарізку), викладаємо один на одного три платівки. У центр покласти сирний сир з часником і збираємо кінці рибних пластинок в кульочок(риба дуже добре прилипає до сиру). Беремо аркуш часнику і зав'язуємо наш «мішечок», а довгі кінці листя обрізаємо. Розправляємо кінці риби і кладемо в середину червону ікру. Процес завершено!
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 661-670 671-680 681-690 691-700 701-710 ... 4691-4700 4701-4708