Головна » Статті » Рецепти


Азу по-татарськи: м'ясо 500 г,цибулю ріпчаста 1-2 шт,огірки солоні 1-2 шт,картопля-6-8 шт,часник 1-2 зубчики,томатна паста чи кетчуп 1-2 ст. л,лавровий лист,сіль,перець.М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець,...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Варене сало: 1 кг сало з проріззю3 ст. л. солі1,5 л. води4 шт. чорного перцю горошкомчорний мелений перець4 зубчики часникуцибулиння3 лаврових листочка.Сало добре натерти сіллю. На м'яку сторону розкласти дрібно рубаний часник. Злегка посипати меленим чорним перцем. Загорнути шкіркою вгору і щільно зв'язати ниткою. Налити в каструлю води, насипати солі, чорний перець горошком, лавровий лист, лушпиння цибулі. Коли вода закипить — витягнути лушпиння. Покласти сало у воду і, коли воно закипить, зменшити вогонь. Варити до готовності близько 1 години, в залежності від величини шматка. Прибрати каструлю з вогню і залишити до повного...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Пиріг з сиром і сосисками: 250 мл кефіру150 г борошна2 яйця200 р сиру200 г сосисок (або ковбаси)1 чайна ложка розпушувачасіль.Сир натерти на крупній тертці. Сосиски порізати тонкими кружечками. Яйця, кефір, 1/3 чайної ложки солі змішати до однорідності. Додати розпушувач і борошно, перемішати, щоб не було грудок. Додати сир і сосиски, перемішати. Перекласти тісто у форму, змащену маслом (у мене форма 25х25 см).Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 35-40 хвилин. Готове.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт смачних домашніх голубців: Капуста білокачанна 500 гр.Свинина (жирну)150 гр.Яловичина 150 гр.Рис 1/3 ст.СільЦукорПерець чорний меленийТоматна паста 3 ст. л. або помідори 5-6 шт.Морква 1 шт.Цибуля ріпчаста 2 шт.Перець горошком 5-7 шт.Лавровий лист 2 шт.Вершкове масло 60 гр.Капусту вимити, видалити у неї качан і покласти в каструлю з окропом. Варити капусту до тих пір, поки верхні листя не будуть добре відділятися (близько 10 хвилин). Відокремилися листя дістати з окропу. Якщо ж ви робите голубці з молодої капусти, то варити її потрібно не більше 2-3 хвилин. Через м'ясорубку...
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з червоною рибою: млинцібудь-яка червона риба соленавершковий сирсвіжий огіроксвіжа зелень.Млинці ви можете приготувати ось за цим рецептом, вони виходять тоненькі і ніжні. Рибку нарізати тонкими шматочками, також вчинити з огірком. Беремо млинець викладаємо трохи вершкового сиру, зверху кладемо рибу і огірочок, за бажанням додаємо гілочку кропу. Загорнути млинець можна як завгодно, хоч конвертиком, хоч трубочкою. Смачно буде в будь-якому випадку.
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний салат з хрусткою капустою: Капуста 0,25 шт.1 шт. Фенхель2 шт. ЯблукаКуряча печінка 300 гРослинне масло за смакомСмородина червона 2 ст. лОливкова олія-6 ст. лОцет 6% 2 ст. лЦукор-пісок-1 ст. лСіль за смакомПерець мелений за смаком.Змішайте оливкова олія, оцет, цукор, сіль і перець і інтенсивно змішайте віночком. Відставте в сторону. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою, фенхель натріть на тертці тонкими пластинками (зелень збережете, якщо є). Яблуко наріжте тонкою соломкою і змішайте з фенхелем і капустою. Курячу печінку зачистити від згустків крові, промийте і обсушіть серветкою. Крупно поріжте і обсмажте...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «ДІД МОРОЗ»: 200 г шинки;200 г курячої грудки;200 г печериць;2 огірка;100 г сиру;майонез.Для прикраси салату:1 червоний болгарський перець;2 чорних маслини;2 яйця.Курячу грудку відварити, нарізати тонкою соломкою. Гриби нарізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі, остудити. Шинку, огірки нарізати тонкою соломкою, сир натерти на дрібній тертці.Салат викладати на плоску тарілку шарами (у формі Діда Мороза):курка — майонез,гриби — майонез,огірки — майонез,шинка — майонез,сир — майонез.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат по-королівськи: крабові палички 7штапельсин 1штяйця-4штчасник 1 зубчиккукурудза консервована 100гмайонез 100 — 150г.Підготувати продукти. Крабові палички розморозити. Яйця зварити круто. Яйця очистити і нарізати дрібними кубиками, крабові палички поперек, на невеликі шматочки. Зубчик часнику очистити і дрібно нарубати ножем. Апельсин очистити від шкірки. Розібрати на часточки. Кожну часточку очистити від плівок, потім нарізати. З'єднати підготовлені продукти, додати майонез і акуратно перемішати. Салат викласти в салатник і подати.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «часникові кальмари з сиром»: 400 гр філе кальмара3 яйця4-5 зубчиків часникумайонезплавлений сироксільперецьцибуля порейзелень.Кальмари розморозити і зварити в окропі 1-2 хвилини. Плавлений сирок натерти на тертці. Яйця зварити круто і нарізати крупно. Цибуля порей і зелень нашаткувати Все змішати, додати охолоджені кальмари і майонез, видавити часник. Перемішати, не забувши посолити і поперчити за смаком. Викладаємо в блюдо і ставимо на холод на годинку.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширована курка без кісток: 1 курка1 / 2 ст. рису300 г фаршу1 цибулина1 банка грибів2 ст. л. рослинного масла1 ст. л. майонезусіль, перець, спеції для курки, за смаком.Обробити курку, видалите неї каркас. Від грудки відріжте невеликі шматочки м'яса і покладіть їх в місцях з'єднання ніжок з грудною кліткою, де залишається тільки шкіра. Посоліть, поперчіть і посипте спеціями. Залиште курку на час, а поки що займіться начинкою. Відваріть рис. Подрібніть цибулю і обсмажте на рослинному маслі. Коли цибуля стане золотистою, додати до нього гриби, слив з них воду. Перемішайте. Змішайте рис, цибулю з...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 681-690 691-700 701-710 711-720 721-730 ... 4691-4700 4701-4708