Головна » Статті » Рецепти

Азу по-татарськи
Азу по-татарськи:

м'ясо 500 г,
цибулю ріпчаста 1-2 шт,
огірки солоні 1-2 шт,
картопля-6-8 шт,
часник 1-2 зубчики,
томатна паста чи кетчуп 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець.

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноко выжималку або дрібно порізаний часник. Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.

Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, 1-2

Рекомендовані рецепти:

"Сніжне" печиво
Рецепт паски
Запечена з картоплею свиняча рулька
Буженина на італійський манер
Шоколадна баба (рецепт)
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: