Головна » Статті » Рецепти


Хрусткий солоний і перчений французький тост: 5 яєць3 столових ложки суміші вершків молока1 чайна ложка солі2 чайних ложки меленого перцю1,5 столової ложки зеленого лука, дрібно нарубати (опціонально)1,5 столової ложки кінзи, дрібно нарубати (опціонально)рослинне і вершкове масло8 шматків хліба або батона одноденної свіжості, розрізати по діагоналікетчуп в якості соусу.В мисці або блюді для запікання збийте яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою. Нагрійте середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно вилийте щедру порцію олії і столову ложку тесту (для смаку). Кожен трикутник хліба занурте в яєчну...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Пікантні печериці: 500 гр. печериця2-3 зубчики часнику2 ч. л. без верху сухого розмарину1 стручок червоного гострого перцю (за бажанням)оливкова оліябальзамічний оцетдрібно рубана петрушкасіль, перець.Печериці почистити щіточкою або м'якою серветкою. Якщо гриби великі, то краще розрізати на 2 чи 4 частини. Часник нарізати тонкими пластинами. У сковороді добре розігріти оливкову олію. Додати часник, розмарин і обсмажити їх протягом 30 секунд. Викласти туди ж гриби, посолити (якщо печериці коричневі, то краще солити їх в кінці) і смажити їх, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Смажити до того моменту, поки гриби не почнуть виділяти рідину. Прибираємо...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Тріска запечена у фользі: Тріска 4 шт (філе морожене)Цукіні 300 гр (нарізане на колечка)Сир Броше 250 гр (натертий)Цибуля 2 столові ложки (нарізаний)Петрушка 2 столові ложки (нарізана)Часник 1 шт (1 натертий зубчик)Сіль.Соковите рибне філе, запечене у фользі з цукіні, часником, сиром і зеленню.Порції риби посолити і покласти на кожну шматок фольги. Зверху на рибу покласти кільця цукіні, а потім сир змішати з часником і зеленню петрушки. Порції загорнути у фольгу, викласти на лист для випічки і поставити на 20 хвилин у гарячу духовку. Запечену рибу викласти на тарілки, як гарнір підходить варену картоплю...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Суп «Шурпа»: 500 г баранини або яловичини5-6 шт. картоплі2 шт. болгарського перцю2 шт. помідорів1 велика морква1 велика головка цибулі2-3 зубчики часнику2 ст. л. томатної пастисільперецьзелень за смаком.В казанку на рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати м'ясо. Добре обсмажити. Поки смажиться м'ясо, порізати соломкою моркву і болгарський перець.В готове м'ясо додати помідори (порізані кубиками). Потім додати болгарський перець і моркву (трохи згасити). Перекласти все в каструлю,додати томат-пасту і води, щоб покривала овочі з м'ясом. Тушкувати 30 хвилин. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Додати картоплю до м'яса і овочів. Посолити, поперчити....
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий салат «Перлина»: 200 г слабосоленої сьомги40-50 г оливок60 г сиру5 яєць1 апельсин1-2 ст. л червоної ікримайонезсільперецьзелена цибуля.Зварити яйця круто, відокремити білки від жовтків і натерти на середній терці. Сьомгу нарізаємо маленькими скибочками. Апельсин почистити від шкірки і волокон і порізати м'якоть кубиками. Сир натираємо на дрібній тертці. Оливки нарізати кільцями. Салат викладаємо шарами. Перший шар половина білків,змішаних з майонезом. Далі викладаємо жовтки, солимо, перчимо за смаком і трошки промазуємо майонезом. Третім шаром викладаємо половину сьомги і промазуємо майонезом. Потім оливки і решту сьомги. Потім викладаємо сир і трохи...
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «ДІД МОРОЗ»: 200 г шинки;200 г курячої грудки;200 г печериць;2 огірка;100 г сиру;майонез.Для прикраси салату:1 червоний болгарський перець;2 чорних маслини;2 яйця.Курячу грудку відварити, нарізати тонкою соломкою.Гриби нарізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі, остудити.Шинку, огірки нарізати тонкою соломкою, сир натерти на дрібній тертці.Салат викладати на плоску тарілку шарами (у формі Діда Мороза):курка — майонез,гриби — майонез,огірки — майонез,шинка — майонез,сир — майонез.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Сніговики»: варений рис приблизно півсклянки,кукурудза 380г (1банка),яйця 3шт.,крабові палички 1 пачка,відварна морква 1-2шт.,цибулю,сіль,майонез,кокосова стружка (або сир) за смаком.Взяти 3 яйця, зварити їх круто і остудити. Цибулю необхідно порізати кільцями і добре замаринувати в спеціальному розчині(20 хвилин). Маринад можнаприготувати з оцту, води і цукру. Тепер очищені яйця, промаринований цибулю, крабові палички, рис і кукурудзу потрібно пропустити через м'ясорубку. Потім додайте майонез і добре перемішайте (майонез повинен бути жирним, інакше отримана маса буде розвалюватися). Способи оформлення закуски різні. Найлегший — скатати звичайні рівні кульки і обваляти їх в кокосовій стружці або...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою і грибами: Болгарський перець 1 шт.Сир 150 гКонсервовані гриби 400 гКуряча грудка 1 шт.Сіль, перець за смакомСметана для заправки.Перець порізати тонкими скибочками. Гриби порізати тонкими пластинками. Курячу грудку відварити. Дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Всі інгредієнти змішати. Заправити сметаною. Посолити, поперчити.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Запечена курка: 2 столові ложки копченої або просто паприки,2 чайні ложки розтопленого вершкового масла,1 чайна ложка меленого часнику,1 1/2 чайних ложки солі,1/2 чайної ложки чорного меленого перцю,1 курка.Для поливання:4 столових ложки меду2 столових ложки лимонного соку.Розігрійте духовку до 160 градусів за Цельсієм, добре промийте курку холодною водою і обсушити за допомогою паперового рушника. Змішайте паприку, часник, розтоплене вершкове масло, сіль і перець. Натріть цією сумішшю всю курку і покладіть її на деко для запікання. Розтопіть мед і змішайте з лимонним соком. Відкладіть в сторону. Покладіть курку в духовку і запікайте приблизно...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з квасолею та сухариками: квасоля консервована в с/соку 400 г,помідор 1 шт,кукурудза консервована 1 маленька банку,шинка (або варена ковбаса) 150 г,зелень,хліб білий-2 скибочки,часник 2 зубчики,майонез,сіль і перець чорний мелений.З квасолі злити рідину. Можна використати відварену квасолю. Шинку або ковбасу порізати соломкою. Помідор порізати кубиком. Зелень подрібнити.Все змішати в мисці, додати рубаний часник. З кукурудзи злити рідину, додати до інгредієнтів. Посолити, поперчити, заправити майонезом, перемішати. Хліб порізати кубиками, підсушити на сковороді з маслом або без, за бажанням. Салат викласти в салатник, зверху сухарики. Перед подачею перемішати. Смачний, яскравий салатик готовий....
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 671-680 681-690 691-700 701-710 711-720 ... 4691-4700 4701-4708