Головна » Статті » Рецепти

Запечена курка
Запечена курка:

2 столові ложки копченої або просто паприки,
2 чайні ложки розтопленого вершкового масла,
1 чайна ложка меленого часнику,
1 1/2 чайних ложки солі,
1/2 чайної ложки чорного меленого перцю,
1 курка.
Для поливання:
4 столових ложки меду
2 столових ложки лимонного соку.

Розігрійте духовку до 160 градусів за Цельсієм, добре промийте курку холодною водою і обсушити за допомогою паперового рушника. Змішайте паприку, часник, розтоплене вершкове масло, сіль і перець. Натріть цією сумішшю всю курку і покладіть її на деко для запікання. Розтопіть мед і змішайте з лимонним соком. Відкладіть в сторону. Покладіть курку в духовку і запікайте приблизно 1 годину 15 хвилин. Через 35 хвилин полийте курку медово-лимонної сумішшю і продовжуйте поливати її кожні 15 хвилин до готовності. Птах буде готова, коли на місці проколу буде виступати прозора, а не рожева рідина.

Просмотров: 451
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, курка

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Парові булочки
Пиріг з капустою і яйцем
Млинці заварні на молоці
Бутерброди з тунцем
Спагетті з томатами і рибою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: