Салат з квасолею та сухариками: квасоля консервована в с/соку 400 г, помідор 1 шт, кукурудза консервована 1 маленька банку, шинка (або варена ковбаса) 150 г, зелень, хліб білий-2 скибочки, часник 2 зубчики, майонез, сіль і перець чорний мелений. З квасолі злити рідину. Можна використати відварену квасолю. Шинку або ковбасу порізати соломкою. Помідор порізати кубиком. Зелень подрібнити. Все змішати в мисці, додати рубаний часник. З кукурудзи злити рідину, додати до інгредієнтів. Посолити, поперчити, заправити майонезом, перемішати. Хліб порізати кубиками, підсушити на сковороді з маслом або без, за бажанням. Салат викласти в салатник, зверху сухарики. Перед подачею перемішати. Смачний, яскравий салатик готовий.
|