Головна » Статті » Рецепти

Суп «Шурпа»
Суп «Шурпа»:

500 г баранини або яловичини
5-6 шт. картоплі
2 шт. болгарського перцю
2 шт. помідорів
1 велика морква
1 велика головка цибулі
2-3 зубчики часнику
2 ст. л. томатної пасти
сіль
перець
зелень за смаком.

В казанку на рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати м'ясо. Добре обсмажити. Поки смажиться м'ясо, порізати соломкою моркву і болгарський перець.
В готове м'ясо додати помідори (порізані кубиками). Потім додати болгарський перець і моркву (трохи згасити). Перекласти все в каструлю,
додати томат-пасту і води, щоб покривала овочі з м'ясом. Тушкувати 30 хвилин. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Додати картоплю до м'яса і овочів. Посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі. В кінці додати видавлений часник. Закрити кришкою. Вимкнути газ. І дати настоятися 10-15 хвилин. Подавати із зеленню.

Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Лимонно-морквяне ласощі
Салат ананасно-маслиновый
Меренги з лимонним кремом
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: