Головна » Статті » Рецепти


Салат «Російська красуня»: 3 картоплини150 г шинки1 свіжий огірок3 яйця300 г курячого філе100 г сиру2-3 помідора300 р майонезуоливки для прикраси.Яйця і картоплю відваріть, остудіть і почистіть. Наріжте кубиками. Відварне куряче філе, огірки і шинку наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Салат викладете на блюдо, сформувавши кокошник. Прикрасьте салат нарізаними помідорами, свіжим огірком, оливками і майонезом. Не завадять листочки петрушки в оздобленні.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинина в кисло — солодкому соусі: шия свинна 400 гперець болгарський 3 штукицибуля ріпчаста 1 штукаананас консервований-50 ггриби шиітаке 100 гкрохмаль 50 гцукор 100 ркетчуп 160 рсоєвий соус 50 млмірін (рисове вино) 30 роцет для суші 30 млмасло рослинне 60 млПершим ділом потрібно приготувати сам соус. Для цього у великій мисці віночком або вилкою перемішати цукор, кетчуп, соєвий соус, оцет для суші і соус, мірін. Відставити в сторону. Ріпчаста цибуля очистити і нарізати півкільцями, перець (краще взяти різних кольорів — жовтий, червоний і зелений), гриби і ананас —...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Грецький салат: 3 помідора2 огірка1-2 болгарських перцю100 г чорних маслин або оливок150-200 г сиру фета1 червона цибулини1 ст. ложка свіжовичавленого лимонного сокуоливкова оліясіль, перецьорегано.Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Овочі крупно наріжте і складіть з салатницю. Зверху викладіть цибулю, маслини і крупно нарізаний сир фета. Заправте салат лимонним соком, орегано і оливковою олією, посоліть і поперчіть.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис жасмин з овочами і куркою: рис жасмин 400гркуряче філе 2шт (близько 400гр)печериці 500грболгарський перець 1 великий (краще червоний)чилі-перець 1/2 стручка (або 1/3ч.л. пластівців — сушеного перцю)цибуля ріпчаста 1 головкакінза маленький пучок (близько 50гр)імбир 1ч.л. тертого свіжого коренясік 1/2 лимонасільрослинна олія для смаження.Відварити рис: у каструлю налити 700мл води, довести до кипіння, всипати рис і перемішати. як тільки закипить — вогонь зменшити на мінімум і готувати під кришкою близько 12-14 хвилин (щоб увібралася вся вода). Поки вариться рис підготувати інші інгредієнти: куряче філе нарізати брусочками, печериці — пластинками, перець...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис з куркою: 1 курка на 1,5 кг (8 стегенець)1 середня цибулина1 морквина1 солодкий червоний перець100 г зеленого горошку (можна замороженого)500 г довгозернистого рису100 мл білого сухого вина2 зубчики часникугострий перець рокото (чилі) за смаком1/2 ч. л. меленого куміна (зіри)сіль, перець50 мл нейтрального рослинного масла для обсмажування0,5 л курячого бульйону.Курку розрізати на 8 частин, кожен шматок проколоти в декількох місцях ножем, натерти товченим часником, посолити, поперчити, додати зіру і гострий перець, залити вином і маринувати 15-30 хв. Пару раз перевернути. Шматки курки обсушити паперовою серветкою і обсмажити...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Кальмари під томатним соусом: 800 г кальмарів400 г помідор1 / 2 склянки білого вина1 зубчик часнику1 пучок петрушкищіпка гострого перцюсік 1 лимонаоливкова оліясіль і перець.Очистити кальмари і наріжте кільцями. Дрібно порубаєте часник і петрушку. Помідори подрібніть в кухонному комбайні. Обсмажте часник 2 ст. л. оливкової олії. Потім додайте кальмари, смажте протягом 5 хвилин. Додайте вино і дайте йому випаруватися (близько 3 хвилин). Додайте помідори, гострий перець і петрушку. Гасити 15-20 хвилин. Додайте лимонний сік, оливкову олію, приправити сіллю і перцем.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою, сухарями і сиром: сухарики 100 грам;куряче філе 300 грам;морква 1 шт.;картопля 3-4 шт.;майонез за смаком;сир 100 грам;зелень 50 грам;рослинне масло 2 ст. л.;для прикраси салату;кілька волоських горіхівзерна граната (за бажанням).Куряче філе і картоплю потрібно відварити до готовності. Відварне м'ясо слід порізати на дрібні шматочки. Відварну картоплю за рецептом салату з куркою, сухарями і сиром остудити і натерти на тертці. Сир потерти на тертці і з'єднати з картоплею. Додати майонез і посолити. Сухарики викласти в тарілку і додати майонез. Ретельно перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Цим...
Переглядів: 568
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Кільця»: Помідори 4 шт.Бринза 250 р.Твердий сир 150 р.Цибуля червона 2 шт.Маслини без кісточок 100 р.Свіжий огірок-1 шт.Майоран дрібно нарізаний 1 ст. л.Оцет 6 ст. л.Сіль, перець, кріп за смаком.Нарізати скибочками цибулю, огірок, маслини, а помідори кубиками. Все ретельно перемішати в мисці. В окремому посуді перемішати майоран, оцет, сіль, чорний мелений перець і додати оливкове масло. Заправити салат отриманим соусом і перемішати. Нарізати бринзу і маринований перець і перемішати з салатом. Салат викласти у формі двох перстнів. Прикрасити кільця тертим білком і тертим сиром. Якщо складно викласти салат у формі...
Переглядів: 760
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сирний»: чорний або білий хліб 100 г,яйця 2 шт,сир 150-200 г,часник 2 зубчики,огірки солоні-2 шт,майонез.Хліб порізати кубиками і обсмажити в рослинній олії (можна взяти готові сухарики). Сир натерти на курпной тертці. Солоні огірки очистити від шкірки і порізати соломкою. Яйця відварити і натерти на крупній тертці. Часник дрібно порізати або пропустити через чесноковыжималку. Всі інгредієнти змішати і заправити майонезом.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Святкова фарширована качка: 1 качка (близько 2 кг)500 г картоплі300 г свіжих печериць1 цибулиначорний перець, сільрослинне масло.Дрібно нарізаємо цибулю. Гриби чистимо й нарізаємо на невеликі шматочки. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики. Обсмажуємо цибулю на невеликій кількості рослинного масла, додаємо гриби, смажимо близько п'яти хвилин. Слідом додаємо картоплю, сіль і перець, смажимо ще близько десяти хвилин. У підготовлену (потрошенную і опаленную) качку викладаємо нашу начинку. Зашиваємо нитками або защипуємо зубочистками нашу качку. Солимо і перчимо. Поміщаємо качку в рукав для запікання, кладемо на деко і відправляємо в духовку на пару годин при помірному жарі. Готово!...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 691-700 701-710 711-720 721-730 731-740 ... 4691-4700 4701-4708