Головна » Статті » Рецепти

Кальмари під томатним соусом
Кальмари під томатним соусом:

800 г кальмарів
400 г помідор
1 / 2 склянки білого вина
1 зубчик часнику
1 пучок петрушки
щіпка гострого перцю
сік 1 лимона
оливкова олія
сіль і перець.

Очистити кальмари і наріжте кільцями. Дрібно порубаєте часник і петрушку. Помідори подрібніть в кухонному комбайні. Обсмажте часник 2 ст. л. оливкової олії. Потім додайте кальмари, смажте протягом 5 хвилин. Додайте вино і дайте йому випаруватися (близько 3 хвилин). Додайте помідори, гострий перець і петрушку. Гасити 15-20 хвилин. Додайте лимонний сік, оливкову олію, приправити сіллю і перцем.

Просмотров: 390
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, кальмари

Рекомендовані рецепти:

Ягідно-фруктовий десерт
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Котлети з підливою
Рулет маковий на дріжджах
Торт "Посмішка негра"
Салат "Червоний"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: